Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Blog

Obradujte je za Dan zaljubljenih – ovako!

Organizujte filmsko veče sa projektorom i njenim omiljenim filmom

Ako znate da postoji taj jedan film na koji ona jednostavno “otkida”, organizujte se, nabavite projektor, kokice i piće koje voli – i od dnevne sobe napravite pravi mali komforni bioskop, sa grickalicama, jastucima i komfornim ćebetom kojim ćete se pokriti. Prigušite svetla za romantičnu i filmsku atmosferu, i pozovite je da dođe u pidžami ili najudobnijoj trenerci koju ima, i kažite da ne mora da se sređuje. Ona je vama lepa takva kakva jeste, i vi želite da posvetite vreme njoj i njenim interesovanjima.

Poklonite joj kurs na koji je želela da krene

Ukoliko ste je čuli da danima priča o nekom kursu dizajna ili jezika koji planira da upiše, budite njena tajna podrška i unapred ga uplatite za nju. Na Dan zaljubljenih je možete iznenaditi ovim lepim vestima, koje će joj, pre svega, staviti do znanja da je podržavate u njenom napredovanju u životu, i da volite što je tako radoznala i ambiciozna. Verujte nam, ostaće bez reči i istopiće se pred vama. Uz kurs, možete joj kao sitnicu pokloniti i notes ili ono što joj je potrebno kada na njega krene.

Napravite makeover spavaće sobe

Ukoliko živite zajedno i već neko vreme niste uneli naročite promene u stan koji delite, možda je vreme da je iznenadite malim makeoverom spavaće sobe, ili joj pak predložite odlazak u IKEU ili slično – gde ćete jednostavno reći: “Biraj šta želiš, preuređujemo sobu”. Vi procenite koji će je pristup više obradovati, ali sigurni smo da će jedan od ova dva svakako da je ostavi bez reči! Ovim gestom pokazaćete da ulažete u vašu zajedničku budućnost koju vitie i želite, a pokazaćete da vam je stalo i do vašeg zajedničkog prostora i da ćete uvek želeti da unapredite kako vaš odnos, tako i mesto na kojem ga gradite.

Naslovna fotografija: instagram.com/authenticlovemag

Jovana

Wannabe TV

Editors choice