Kako da u 5 koraka postanete glavni lik u svom životnom romanu

Kako da zadržite devojku

Francuzi su poznati kao zavodnici, a ovih 5 pevača žene i dalje obožavaju

Ovo su horor klasici Stephena Kinga koje bi svako trebalo da pročita

5 puta kad nas je John Cena prijatno iznenadio pre serije “Peacemaker”

Šta sve možete da pošaljete devojci umesto eksplicitnih fotografija

Kako da sebi postanete najbolji prijatelj

Umetnik Miodrag Stanišić – određen u stilu, raskošan u metodi

Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Blog

Ono što vam je potrebno – nalazi put do vas

1/2

Verujete li da se sve dešava sa razlogom? Možda vam bolna iskustva, gubici i nepravde, govore suprotno, a možda ste stigli dotle da shvatate da su upravo ta najteža iskustva bila najveće lekcije i da bez njih ne biste stigli do nivoa razvoja na kome ste sada.

Šta god verovali, jedno je sigurno – na životnom putu doživljavate uspone i padove, plime i oseke, a ponekad upadnete u vrtlog i vrtite se ukrug, bez jasnog cilja, smisla, izlaza. Međutim, stvari se menjaju kad prihvatite to stanje, jer naša realnost odražava nivo naše svesti, u svakom trenutku. Što više učite, svest se više širi i stvari posmatrate iz drugačije, više perspektive.

I svaki dosegnuti nivo je samo još jedan stupanj razvoja – vaša nova perspektiva nije krajnja tačka, jer se stvari i dalje menjaju sa novim spoznajama i informacijama koje obrađujete na nov način.

U zavisnosti od nivoa svesti, privlačite okolnosti na osnovu sopstvenih uverenja. U stanju ste da donosite bolje odluke, koje utiču na pomak u svim oblastima vašeg života.

Većina ljudi usvaja pristup od spolja ka unutra – kako bi promenila svoje okolnosti, ali ovaj princip teško funkcioniše, jer, ako ne napravite pomak u svojim uverenjima, u svojoj svesti, u svojoj unutrašnjosti, brzo ćete se vratiti starim obrascima (kreirati sputavajuće okolnosti). Prošlost vam je uvek na tragu, ako sa njom ne raščistite unutar svojih uverenja, svog uma i osećanja. Zato pojedini veruju da živimo u hologramskom univerzumu – naš unutrašnji svet se projektuje na spoljašnji. A to znači da sve što vam je suštinski potrebno (za vaš rast i razvoj), sve što vam je namenjeno (lekcije i nagrade), nalazi svoj put do vas – u skladu sa vašim nivoom svesti i stepenom oslobođenosti od obrazaca (ili zarobljenosti u njima).

Najvažnije je ovo – dok radite na sebi, privući ćete bolje okolnosti i to neće biti sudbina. Nadići ćete fatalističko shvatanje da neka viša sila povlači konce i upravlja vašim postupcima i vašim životom. Dobre stvari (bolje okolnosti, napredak u svim životnim aspektima) upravo donosi oslobađanje od takvih ograničavajućih uverenja.

Dakle, kako da „podesite“ sebe, da biste stvorili bolje okolnosti i napredovali u životu?

Wannabe TV

Editors choice