Radite na sebi, širite svest, stičite nova znanja, usvajajte nove informacije i praktikujte ono što učite i saznajete o sebi, o zakonima univerzuma, o tome kako stvari funkcionišu zaista – iznutra ka spolja. Ništa ne uzimajte zdravo za gotovo, čak i ako je to nešto u šta ste verovali celog života. Kada saznate više, stvari posmatrate drugačije, a to dovodi u pitanje vaša dugotrajna uverenja o onome što ste mislili da je istina. Primetite kako se, sa otvaranjem vašeg uma, otvaraju putevi i mogućnosti i kako se razne sitne (i krupne) stvari u vašem životu, menjaju na bolje. Kako otkrivate svoju unutrašnju istinu, tako se okolnosti usklađuju sa njom.

Dok učimo i rastemo, donosimo informisanije i promišljenije odluke, koje vode do ispunjenijeg života. Prestajemo da živimo kao žrtve i napredujemo kroz uspehe i pobede, jer su naši izbori u skladu sa našim najvišim namerama, sa našom najdubljom istinom, sa našim suštinskim potrebama. Naši postupci postaju svrsishodni i prestajemo da žalimo zbog pogrešnih izbora u prošlosti.

Da li ste voljni da menjate svoja uverenja i širite svoju svest? Da preispitujete dugotrajna verovanja i pronađete dokaze o višoj istini? Vi i sada živite ono što vam je namenjeno, na nivou na kome je vaša svest i vaša istina. Ako niste zadovoljni tim životom i osećate se zarobljeno – oslobodite se, unutar sebe, u svom umu, u svom srcu, u svom znanju i istini.

Naslovna fotografija: instagram.com/rsimacourbe

Brankica Milošević

Comments