Kreirate dramatične situacije

Dramatične kulminacije, porodične scene sa vikanjem i plakanjem, zaricanje i odricanje, uvrede i praštanja, svađe i pomirenja. Kad nemate pametnija posla i kad odbijate da svoju energiju i kreativnost usmerite u nešto konstruktivno, drama se prosto lepi za vas. Šta vi tu možete? Eto, ništa stvarno, mora da je karma neka.

Dajete drugima moć odlučivanja o vašem životu

Poslodavac odlučuje o tome koliko ćete zarađivati. Ako razmišlajte u okvirima plate, ona će uvek biti mala i nedovoljna. Ako razmišljate o tome koliko možete da radite, koliko kvalitetno radite i gde sve možete naplatiti svoj rad, perspektiva se menja. Roditelji su odlučili vašu sudbinu, još u vašem nesrećnom detinjstvu. Zapostavljali su vas, ili su vas suviše forsirali. Bili su prestrogi. Bili su suviše popustljivi. I zato sad nemate nikakve šanse da budete zreo čovek, sa sopstvenim stavovima i ličnošću, nego morate zauvek da ostanete dete koje niko ne razume. Logično, skroz.

zavaravanje1 Ove stvari radite kada ZAVARAVATE sebe (drugi deo)

Nosite svoj krst

Kad počnete da se osećate kao nosilac sopstvenog krsta, ugasili ste ga. To znači da ste se pomirili sa suvišnim teretom i da vam ne pada na pamet da se oslobađate balasta. Da uopšte ne vidite da život može da ide uzlaznom putanjom, iako mladost ide silaznom i da ste odustali od sreće i uspeha. Jer onaj ko nosi krst, ne ide putem ispunjenosti života, putem iskustva i mudrosti, nego putem okajavanja grehova. A šta ste vi zgrešili? Da se tu ne radi o izdaji sebe, svojih snova i želja, o laganju, zavaravanju, odlaganju i strahovanju? Pa da, zaslužili ste da vas razapnu na tom krstu.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvori fotografija: www.elitedaily.com, www.blog.libero.it

Aleksina Đorđević

Comments