Vaši impulsi nisu jači od vašeg osećaja, u vama ima strasti, ali ona nije na prvom mestu. U stanju ste da zanemarite želju za trenutnim zadovoljstvom zarad višeg cilja i razlikujete želje od potreba. 

Ne učestvujete u razgovoru (ili raspravama na društvenim mrežama) osim ako nemate nešto smisleno da kažete. Radije slušate i birate da se upustite u dijalog samo tamo gde postoje uslovi za dijalog. 

Niste skloni slepom verovanju, poslušnosti, praćenju utvrđenih obrazaca načina života i ne dozvoljavate da tuđi stvovi i vrednosti utiču na vaše. Odbacujete dogmu i ne verujete da većina zna najbolje. 

Vi rešavate probleme i ljudi vam se veoma često obraćaju sa svojim problemima i nedoumicama. Volite da širite perspektivu i poboljšavate stvari, na osnovu onoga što razumete i osećate i uživate kad vam se drugi priključe u toj avanturi. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CHRIS CURTIS (@chris_curtis_)


Vaš unutrašnji dijalog nema tačku, to su sve sami zarezi – stvari vam često izgledaju i ovako i onako, pa čak i kada ste u najvećoj meri uvereni da ste u pravu, ostavljate mogućnost da možda ipak grešite. 

Veoma ste miroljubivi, ne borite se sa drugima, ne zanima vas da utičete na ljude, a ono što drugi nazivaju „moć“ za vas je moć prisustva duha i vladanja sobom. Ne gubite smirenost, ako ste izgubili argument i ostajete zapitani i otvorenog uma. 

Stojite iza svojih vrednosti, reči i dela. Ako nešto volite ili ne volite, to nije određeno željom da se dopadnete drugima, ili da pokažete kako ste mudri i sofisticirani. Ne treba vam nikakva fasada koja prikazuje vašu superiornost. Verujete da je najpametnije (za svakoga) da zna šta voli i šta želi i da sebi to prizna i dozvoli. 

Naslovna fotografija: instagram.com/rsimacourbe

Brankica Milošević 

 

Comments