Svako muško društvo ima nekoliko tipova prijatelja, i čak i ako pomislite da se vaše prijateljstvo baš ne uklapa u šablon, verujte nam – iznenadićete se kada shvatite da se barem donekle uklapa. Među primerima u nastavku teksta sigurno ćete pronaći sebe, ali i svoje prijatelje, pa se možete pozabaviti i otkriti ko ste vi, a ko su vaši najbolji prijatelji.

Onaj koji voli sportske aktivnosti

On će uvek predložiti da idete na trčanje, jahanje, vožnju kajaka ili krug “bajsem” po Adi. On uživa u adrenalinu, redovno trenira, ide u teretanu i fizička aktivnost je njegova pasija. Njegova energija je zarazna, ali sa njim nije uvek lako – jer će retko biti raspoložen za chill druženje.

Onaj koji je gejmer

On uživa u igranju igrica, i uvek će vas oko ponoći zvati na još jednu partiju. Nije da on nema posao i druge stvari u životu, ali jednostavno – igrice su sastavni deo njegovog života. Odlično je što ćete kod njega uvek moći da odete na partiju “ps-a” posle posla, ali nije dobro to što on verovatno neće biti za druge zajedničke aktivnosti.

Onaj koji je biznismen

On ne razume ovog ortaka koji igra igrice. On je fokusiran na posao i svoju karijeru, uspeh mu je na prvom mestu i to mu dobro ide. Najčešće je u odelu, kasni jer se zadržao na poslu, i ne može da ostane do kasno jer sutra ujutru ima sastanak. Ambiciozan je, ali ambicija ga nekada sprečava da uživa i u malim stvarima u životu.

Onaj koji uvek ima devojku

On je oženjen ili u dugoj vezi, i svi to znaju. Često ne može da dođe na druženje, vikendom je verovatno u Ikei i među prvima će otići kući sa okupljanja. Vas to malo nervira, ali ponekad i želite da budete kao on, u stabilnoj vezi i sa osobom koja je uvek uz vas.

Onaj koji je najodgovorniji

Naravno, u svakom društvu postoji “ćale”, a nije isključeno da je to istovremeno onaj ortak koji je uvek u vezi. On će vas voziti kada ste u izlasku, ima uvek mudar savet vezan za posao ili porodični život, ne pravi gluposti, ne prilazi devojkama pijan. On će vas zaustaviti kada vidi da ne znate šta radite, i sa vama pod ruku izaći na vazduh, dok se ne otreznite.

Comments