Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

DRAM BEND: “Izdati prvi album je kao da si završio osnovnu školu”

Ovo su najavljeni albumi koje nestrpljivo iščekujemo u ovoj godini!

Kako da all black stajlinge ovog proleća učinite zanimljivijim

Razlozi zbog kojih će vas devojke ostavljati (jer ste emotivno nedostupni)

Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

#styleinspofriday – Noah Centineo

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Mrtvi uglovi koji vam ometaju manevrisanje u u seksu

Blog

Ovo je 10 tipova prijatelja – pronađi koji si ti!

Onaj koji ništa ne radi

Nažalost, uglavnom svaka ekipa ima i tog jednog ortaka koji je dobar, ali ništa u životu ne radi. On možda nije završio studije, i dalje živi sa svojima, nema baš dobar posao… i sve to njemu smeta, ali on zapravo ništa ne radi po tom pitanju. On je upao u svoju sigurnu zonu i teško mu je da se iz nje pokrene, i zato bi trebalo da pokušate sa njim da razgovarate. Ipak, ako to ne urodi plodom, morate ga pustiti i ne baviti se više njegovim životom.

Onaj koji nikad nema devojku

Da li mu ne ide ili je zapravo i ne želi – pitanje je. On često muva devojke, stalno se sa nekom kucka na Instagramu, stalno baca pogled oko sebe dok sedite u kafiću, ali sve to se na kraju završi kao jedno veliko ništa. U suštini, možda mu manjka iskrenog samopouzdanja, i potrebna mu je podrška iako vam to neće sam priznati.

Onaj koji je šmeker

Suprotno od njega, svaka ekipa ima i onog drugara koji je uvek u priči sa nekom devojkom, koji je šmeker i džentlmen – i kog žene jednostavno žele. On pleni svojim prisustvom, i toga je svestan. Njemu nije lako pomutiti pamet, jer je svestan svojih osobina, ali ako neka devojka to uspe da učini, verujte nam, verovatno će je na kraju oženiti.

Onaj koji vas sve drži na okupu

Svaka ekipa ima svoj centar oko kog je nastala, a onaj drugar koji je u centru ekipe je onaj koji je i održava godinama. On vas je sve spojio, sve vas najbolje poznaje, ne zaboravlja na rođendane i godišnjice, i uvek će vas pozvati na zajedničko druženje, kafu ili izlet. Nemojte ga uzimati zdravo za gotovo, jer je on zaista stub vaše ekipe.

Onaj koji je povučen

I za kraj, svako društvo ima tog jednog povučenog, stidljivog ortaka koji je fenomenalna osoba – ali jednostavno nije društven i socijalizovan kao i ostatk njegove ekipe. Ipak, kada se otvori, on pokazuje koliko je duhovit i zanimljiv, i bez njega vaše društvo apsolutno ne bi bilo isto.

Naslovna fotografija: instagram.com/janis_danner

Jovana

Wannabe TV

Editors choice