Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Blog

Podsetnik kad osećaš da ideš pogrešnim putem

1/2

Ponekad, to nije pogrešan put, već samo predugo traje, pa gubiš strpljenje i počinješ da sumnjaš u sebe. Ako pomišljaš da ne vredi i da treba da “digneš ruke” preispitaj se uz pomoć ovog podsetnika i nemoj donositi nikakve odluke, dok ne pronađeš prave odgovore.

To što ne vidiš rezultate, ne znači da si na pogrešnom putu, već da je tvoj put dug i kompleksan i da su potrebne godine da postigneš ciljeve. Ne dozvoli da te strpljenje navede da napraviš kompromis, odustaneš od svojih snova i podlegneš lakšim rešenjima. Shvati to kao iskušenje svoje istrajnosti i stabilnosti.

U redu je ako nisi sve shvatio i misliš da bi trebalo bolje da upravljaš svojim životom. To ne znači da si luzer, već da si čovek.

Možeš da napraviš promenu u bilo kojoj fazi svog života. Nikad nije kasno da se predomisliš i promeniš pravac, ta mogućnost je uvek otvorena. Možda jesi prerastao svoje mladalačke snove i sada tražiš nešto više i kvalitetnije. Nije kasno da počneš ispočetka.

Nisi usamljen u tome, nisi izgubljena duša. I drugi ljudi prolaze kroz iste lične krize, to je znak sazrevanja i razvoja. Mnogi se osećaju kao ti i postavljaju sebi ista pitanja.

Ne postoji recept za ispravan život, ne postoji pravi i pogrešan način. Radi se o onome što te ispunjava, što ti donosi smirenost i zadovoljstvo. Odaberi ono što je tebi vredno i važno, ničije drugo mišljenje se ne računa.

Normalno je preispitivati sebe, sumnjati u sebe, pretresti svoj život, svoje izbore i poteze u svakom segmentu. Normalno je pitati se da li si pogrešio i šta možeš da uradiš da to ispraviš. Normalno je praviti zaokrete i menjati stvari. Normalno je i da se pitaš imaš li dovoljno snage za to.

Wannabe TV

Editors choice