Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Blog

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

1/2

nicolassimoesŽivot nikada ne postaje lakši, ali ti se razvijaš, učiš, postaješ snažniji i mudriji – ukoliko uspeš da otvoriš svoj um, da se oslobodiš predrasuda i da sa godinama ne okorevaš u pogrešnim uverenjima, već da ih odbacuješ i stvaraš zdraviju mentalnu sredinu u sebi. Ovo su najčešća pogrešna ponašanja (koja proističu iz pogrešnih uverenja) koja ljude sluđuju i zarobljavaju u mentalnom mraku i kojih treba da se oslobodiš.

Reaguješ na sve što ti smeta

Ne možeš da se boriš sa svime i sa svakim ko ti smeta, ne možeš da se suprotstaviš svakoj nepravdi – možeš da pokušaš, ali ne možeš da pobediš. Osetićeš milion puta pravednički gnev, ali ne možeš samo da ideš okolo i praskaš kao petarda na sve koji su nepravedni, pakosi, lažljivi, glupi. Od tolikog pucanja, ti ćeš pući. Treba da pronađeš ono što zaslužuje tvoju pažnju, čemu daješ energiju i time ga oživljavaš – ako hraniš bes, bes će da raste i da se razvija. Zato hrani mudrost, ljubav, pravičnost, stabilnost, razumevanje, velikodušnost. Ne možeš da uništiš zlo, ali možeš da doprineseš dobru.

Identifikuješ se sa svojim najvećim neuspesima ili najvećim dostignućima

Niti si luzer, niti si car svemira. Tvoji porazi i pobede su deo životnog ciklusa, dokaz da si živeo, davao sve od sebe, pokušavao, ulagao, učestvovao. Najgore i najbolje u tvom iskustvu govore samo o širokom spektru svega onoga što nosiš u sebi i služe da sebe dublje upoznaš, shvatiš i prihvatiš. Ti si mnogo više od uspeha i neuspeha. Ti si sve ono što daješ od sebe, za šta se zalažeš, sve što činiš i raščinjavaš, ti si ljudsko biće, jedinstveno, posebno i vredno ljubavi. Isto kao i drugi. Budi svestan svojih ograničenja i slabosti, kao i svojih vrlina i prednosti, da bi se uravnotežio i zadržao se u istoj ravni sa realnošću.

Wannabe TV

Editors choice