Ne možete da ostavite prošlost za sobom

Dok ste vi obuzeti preispitivanjem i kajanjem zbog grešaka iz prošlosti, životne prilike promiču pored vas, a vi ih uopšte i ne primećujete. Čuvajte svoju energiju i rasporedite je pametno – ostavite prošlost za sobom, oprostite sebi i suočite se sa izazovima sadašnjosti.

Bojite se budućnosti

Kao i kajanje zbog prošlosti, strah od budućnosti vam oduzima energiju koju konstruktivno možete upotrebiti u sadašnjosti – da ispravite šta se ispraviti može i da uradite najbolje što možete, da napravite stabilne temelje za sve što bi u budućnosti moglo da dođe.

Sebični ste

U redu je biti sebi na prvom mestu, jer voleti sebe i voditi računa o sebi jeste zdrav način da ostanete zdravi i stabilni – i sposobni da pružite podršku i pomoć drugima, kada im je potrebna, da stavite voljene i bližnje na prvo mesto kada je to važno, da umete da odstupite i prepustite drugima akciju i zasluge i da se radujete zbog njih.

Ljubomorni ste

Ljubomora će vam definitivno pokvariti sve odnose – partnerski odnos ne može da bude stabilan, ako poverenje ne dominira, prijateljski odnosi neće biti iskreni, ako ste ljubomorni na uspeh i sreću svojih prijatelja. Ljubomora devalvira sve vrednosti koje ljudi dele.

Izvor fotografija: instagram.com/nohow

Brankica Milošević

Comments