Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Blog

Potcenjene stvari za koje treba da napraviš mesta u svom životu

1/2

Mesto u životu, koje treba da napraviš za neke potcenjene i zaboravljene vrednosti i aktivnosti, zapravo je vreme koje treba da pronađeš za njih – a to je vreme koje odvajaš za sebe. U današnjem načinu života, niko nema dovoljno vremena ni za šta i zaboravljamo da zastanemo i usredsredimo se na bitne delove sebe i svog sopstvenog zadovoljstva i razvoja.

Razgovor do jutarnjih sati

Četujemo i dopisujemo se, to je glavni način komunikacije. Ali kada si poslednji put “zaglavio” do jutarnjih sati bez preterivanja sa alkoholom i nastojanja da se ludo provedeš – samo razgovarajući sa nekim ko te pokreće, inspiriše i pokreće tvoj um? Ponekad vredi žrtvovati spavanje samo zbog dobrog, smislenog, zanimljivog i dubokog razgovora.

Čitanje knjige koja te tera na razmišljanje

Sve informacije dobijamo na “klik” i lakše nam je da gledamo video sadržaj na internetu i slušamo nekog gurua, nego da se poduhvatimo neke dobre knjige i posvetimo se “staromodnom” načinu angažovanja razmišljanja i pronalaženja informacija. Čitaj, nema boljeg načina da hraniš svoj um, neguješ kritičko mišljenje, maštu i empatiju istovremeno.

Druženje “jedan na jedan” sa ljudima koji su ti važni

Ne stižemo da se družimo, jer stalno jurimo i onda se trudimo da okupimo društvo, da, kad već odvajamo vreme za druženje, „odradimo“ sve odjednom. Ali, to nije druženje. Treba da posvetiš vreme svom prijatelju, sestri, majci, dedi – svakome ko ti je važan, posebno. Sat ili dva na kafi, sa samo jednom bliskom osobom, deluje kao strašan luksuz u današnje vreme, ali sebi i svojim bliskim ljudima duguješ taj luksuz.

Wannabe TV

Editors choice