Trikovi u nezi koji su potrebni svakom muškarcu

Dobrobiti koje donosi muzika

Šta sve možete pojesti za 30 dolara u različitim zemljama?

Tajne dobrog + urbanog stila za muškarce koji nemaju mnogo vremena za to

9 autfita koji nikada neće izaći iz mode

Recept: Hrskava piletina iz rerne

8 istaknutih ikona muškog stila

Mitovi o alkoholu u koje ne treba da veruješ

Krigla kolač – specijalitet za pravog muškarca

Pravilna nega za svaki tip kože

Ovo su beauty rutine poznatih muškaraca

Letnji komadi koje možeš da nosiš i tokom jeseni

Ličnosti koje su najviše uzdrmale svet (2. deo)

Najluđe fobije – strahovi od najneverovatnijih stvari

Izoštri svoj pogled na ženski svet, jer, ovo su predrasude

Pouzdani znaci ličnog razvoja

Pouzdani znaci ličnog razvoja

1/3

Izvikani rad na sebi treba da daje neke rezultate, koje možeš da uočiš – kad uporediš sebe sada sa sobom od ranije, vidiš da si se promenio, a i drugi ti to govore. Lični razvoj znači da si svesniji, samosvesniji, opušteniji i mirniji nego pre, a taj napredak se očitava u svim aspektima tvog života.

Znaš ko si

Kažu da do četrdesete čovek traži sebe, ali da je tada krajnji rok da se pronađe. Dešava se i ranije. Osećanje da znaš ko si, donosi bazični kvalitet u tvoj život, onaj koji je ranije izostajao. Više ne juriš smisao svog života, već prosto živiš, zadovoljan sobom, svestan svoje misije i toga da sam osmišljavaš svoj život – da se smisao daje od sebe životu, umesto da se traži i pronalazi van sebe.

Znaš šta hoćeš

Prva sledeća najvažnija stvar dolazi sa svešću i samospoznajom – znaš šta hoćeš. A kad znaš šta hoćeš, onda možeš to i da ostvariš. Postoje dve vrste kreacije – mentalna i fizička, materijalna. Ali materijalna ne dolazi bez ove prethodne. Kad nisi usredsređen i siguran u ono što hoćeš, onda nemaš jasnu mentalnu kreaciju, pa zato izostaju i konkretni rezultati. Velika je stvar znati šta hoćeš – to umeju samo oni koji znaju ko su.

Osećaš da si na pravom mestu

Ne želiš da budeš na nekom drugom mestu u svom životu. Tu si gde si i to je ono gde hoćeš da budeš. Smešten si u sadašnjem trenutku u svom životu, a sadašnji trenutak je trenutak moći. Tu gde se nalaziš možeš da daš sve od sebe da ostvariš ono što želiš – i to i činiš.

singl muskarac 4 Pouzdani znaci ličnog razvoja

Wannabe TV

Editors choice