Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Blog

Praktična upotreba zakona privlačnosti

1/2

Čuli ste za zakon privlačnosti? Ono čime zračite, privlačite u svoj život. Zvuči jednostavno, kao i sve velike istine, ali zahteva od vas preispitivanje, razmišljanje, kontrolu emocija, spoznaju sebe i svojih poriva na dubljem nivou. Kada ozbiljno shvatite zakon privlačnosti, nećete se olako prepustiti besu, ili osvetoljubivim mislima, ili osuđivanju drugih – jer, emitujući takve misli i osećanja, koje imaju nisku vibraciju, privlačite ono što rezonira sa niskim vibracijama, događaje, situacije i ljude, koji će potvrđivati, izazivati i hraniti vaš bes, osvetoljubivost, osudu. 

Osećajte zahvalnost

Zahvalnost ima vrlo visoku vibraciju i kada svakodnevno posvetite nekoliko trenutaka tome da je osećate u svom srcu, kada je iskreno izrazite drugima, podižete visinu svoje vibracije i privlačite dobre okolnosti i događaje, koji vibriraju na istom nivou. Mali napor da uvedete osećanje i izražavanje zahvalnosti u svoju svakodnevnu praksu, nagradiće vas pozitivnošću i smirenošću, kojom ćete zračiti oko sebe i koja će privući druge skladne energije. 

Pronađite uzroke svog nezadovoljstva 

Ako ste stalno nezadovoljni i malodušni, uprkos tome što pokušavate da umirite um i kontrolišete osećanja i da osetite i manifestujete pozitivnost i zahvalnost, potrebno je da pronađete uzroke svog nezadovoljstva. Možete se osećati glupo i frustrirano, sumnjati u te bezvezne pozitivističke gluposti i sabotirati sopstvene pokušaje da podignete svoju vibraciju i svoju moć privlačenja dobrih stvari u svoj život. To je otpor koji se javlja na površini, na nivou ega, a koji ima svoje dublje korene i potrebno je da ih istražite i razumete. Možda nećete moći sami da zaronite toliko duboko u uzroke svog nezadovoljstva,  pa će vam biti potrebna pomoć, savet, vođstvo, praktikovanje nekog oblika terapije i analize. 

Wannabe TV

Editors choice