Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

DRAM BEND: “Izdati prvi album je kao da si završio osnovnu školu”

Ovo su najavljeni albumi koje nestrpljivo iščekujemo u ovoj godini!

Kako da all black stajlinge ovog proleća učinite zanimljivijim

Blog

Praktična upotreba zakona privlačnosti

1/2

Čuli ste za zakon privlačnosti? Ono čime zračite, privlačite u svoj život. Zvuči jednostavno, kao i sve velike istine, ali zahteva od vas preispitivanje, razmišljanje, kontrolu emocija, spoznaju sebe i svojih poriva na dubljem nivou. Kada ozbiljno shvatite zakon privlačnosti, nećete se olako prepustiti besu, ili osvetoljubivim mislima, ili osuđivanju drugih – jer, emitujući takve misli i osećanja, koje imaju nisku vibraciju, privlačite ono što rezonira sa niskim vibracijama, događaje, situacije i ljude, koji će potvrđivati, izazivati i hraniti vaš bes, osvetoljubivost, osudu. 

Osećajte zahvalnost

Zahvalnost ima vrlo visoku vibraciju i kada svakodnevno posvetite nekoliko trenutaka tome da je osećate u svom srcu, kada je iskreno izrazite drugima, podižete visinu svoje vibracije i privlačite dobre okolnosti i događaje, koji vibriraju na istom nivou. Mali napor da uvedete osećanje i izražavanje zahvalnosti u svoju svakodnevnu praksu, nagradiće vas pozitivnošću i smirenošću, kojom ćete zračiti oko sebe i koja će privući druge skladne energije. 

Pronađite uzroke svog nezadovoljstva 

Ako ste stalno nezadovoljni i malodušni, uprkos tome što pokušavate da umirite um i kontrolišete osećanja i da osetite i manifestujete pozitivnost i zahvalnost, potrebno je da pronađete uzroke svog nezadovoljstva. Možete se osećati glupo i frustrirano, sumnjati u te bezvezne pozitivističke gluposti i sabotirati sopstvene pokušaje da podignete svoju vibraciju i svoju moć privlačenja dobrih stvari u svoj život. To je otpor koji se javlja na površini, na nivou ega, a koji ima svoje dublje korene i potrebno je da ih istražite i razumete. Možda nećete moći sami da zaronite toliko duboko u uzroke svog nezadovoljstva,  pa će vam biti potrebna pomoć, savet, vođstvo, praktikovanje nekog oblika terapije i analize. 

Wannabe TV

Editors choice