Čuli ste za zakon privlačnosti? Ono čime zračite, privlačite u svoj život. Zvuči jednostavno, kao i sve velike istine, ali zahteva od vas preispitivanje, razmišljanje, kontrolu emocija, spoznaju sebe i svojih poriva na dubljem nivou. Kada ozbiljno shvatite zakon privlačnosti, nećete se olako prepustiti besu, ili osvetoljubivim mislima, ili osuđivanju drugih – jer, emitujući takve misli i osećanja, koje imaju nisku vibraciju, privlačite ono što rezonira sa niskim vibracijama, događaje, situacije i ljude, koji će potvrđivati, izazivati i hraniti vaš bes, osvetoljubivost, osudu. 

Osećajte zahvalnost

Zahvalnost ima vrlo visoku vibraciju i kada svakodnevno posvetite nekoliko trenutaka tome da je osećate u svom srcu, kada je iskreno izrazite drugima, podižete visinu svoje vibracije i privlačite dobre okolnosti i događaje, koji vibriraju na istom nivou. Mali napor da uvedete osećanje i izražavanje zahvalnosti u svoju svakodnevnu praksu, nagradiće vas pozitivnošću i smirenošću, kojom ćete zračiti oko sebe i koja će privući druge skladne energije. 

Pronađite uzroke svog nezadovoljstva 

Ako ste stalno nezadovoljni i malodušni, uprkos tome što pokušavate da umirite um i kontrolišete osećanja i da osetite i manifestujete pozitivnost i zahvalnost, potrebno je da pronađete uzroke svog nezadovoljstva. Možete se osećati glupo i frustrirano, sumnjati u te bezvezne pozitivističke gluposti i sabotirati sopstvene pokušaje da podignete svoju vibraciju i svoju moć privlačenja dobrih stvari u svoj život. To je otpor koji se javlja na površini, na nivou ega, a koji ima svoje dublje korene i potrebno je da ih istražite i razumete. Možda nećete moći sami da zaronite toliko duboko u uzroke svog nezadovoljstva,  pa će vam biti potrebna pomoć, savet, vođstvo, praktikovanje nekog oblika terapije i analize. 

Comments