Kreirajte svesno 

Postavite jasne ciljeve, da biste mogli da ih postignete. Pronađite inspiraciju u ljudima koji su već postigli ono za čim težite, čitajte, istražujte, radite na sebi, sarađujte sa tokom svog života, nemojte mu se suprotstavljati i siliti sebe. Svaki put kad ne znate šta da radite, nemojte činiti ništa, samo se umirite i posmatrajte. 

Prepoznajte znake na svom putu

Univerzum vam stalno šalje te znake i signale, samo treba da ih prepoznate. To su možda neke sitnice koje se ponavljaju – možda stalno viđate iste brojeve, možda neko na TV-u ili u vašoj blizini izgovara neku ključnu reč koja vam je upravo prošla kroz glavu, možda razmišljate o nečemu, a onda pročitate ili čujete to isto razmišljanje – sa odgovorom i rešenjem, koje ste pokušavali da pronađete. Možda vas zovu telefonom, oni na koje ste pre nekoliko minuta mislili… Obratite pažnju na te lične poruke, osmehnite se i osetite zahvalnost. 

Postavljajte pitanja 

Kada ustanovite praksu zahvalnosti, uklonite svoj otpor (ili naučite da sa njim izlazite na kraj), kada prepoznajete znakove i svesno kreirate svoje ciljeve, na redu je postavljanje pitanja. Univerzum ima sve odgovore i sva rešenja, samo treba da pitate i da tražite. Odgovore dobijate kada se pitate. Ono što vam je potrebno, dolazi do vas, kad znate šta hoćete, kada to svim srcem tražite. Pojačajte svoje vibracije privlačnosti kroz tehnike koje vam odgovaraju – pišite liste, vizualizujte, sedite u tišini i meditirajte. Univerzum radi za vas, znajte to u svom srcu. 

Naslovna fotogafija: instagram.com/thesorensen

Brankica Milošević 

Comments