Kad pričaš “lovačke priče” smeš da preuveličavaš i dodaješ, da bi priča bila interesantnija, intenzitetom od 50 odsto. Dakle, pola ostaje autentnično, a pola domaštano – ako preteraš, neće ti proći u društvu, jer će neko od tvojih ortaka da se pobuni. Ali ako muvaš curu, smeš da izmišljaš sto posto, a tvoji ortaci imaju samo da potvrdno klimaju. Isto važi i za tebe – ako devojka koju tvoj ortak muva traži da se zakuneš da je tako bilo, ima da se zakuneš.

Totalno je gej da se sa drugim muškarcem guraš pod jednim kišobranom. Žene to smeju da rade, kao što smeju i da dodiruju jedna drugu dok razgovaraju, da padaju jedna drugoj u zagrljaj od smeha ili plača, dok je muškarcima ovakvo ponašanje u okviru iste vrste (muškog sveta) strogo zabranjeno.

Ako naiđeš (u kafiću, klubu, ili banete kod ortaka) na muškarce kako gledaju utakmicu, nikako ne smeš da pitaš ko igra. Pitaj samo koji je rezultat i pridruži se gledanju utakmice – jer je sve drugo nemuževno i uvrnuto.

Pij pivo, ili neku žestinu, kokteli nisu za muškarce. Osim ako se nalaziš na plaži, na koktel-partiju, gde piće služe polugole lepotice – tada smeš i da kišobrančić iz koktelčića zatakneš za uvo.

Devojka tvog prijatelja ne sme da primeti koliko ti je privlačna – ne ohrabruj kučku, osim ako ne želiš da spaseš prijatelja iz njenih kandži, tako što ćeš mu pokazati da ne može da joj veruje.

Takođe, trojka sa najboljim prijateljem uopšte nije loša ideja – ali ne sa njegovom ili tvojom devojkom. Nađite neku razigranu drugaricu.

I povremeno lupi šakom o sto, pred ženskim svetom. Da se zna ko je glavni.

———————–

Naslovna fotografija: instagram.com/mens_confidence

Brankica Milošević

Comments