Vodolija 

Ona je snažna i nezavisna i njen intelekt je superioran – pošto je prirodno sabrana i hladna, nadrealista, koliko i humanista, ona će apokalipsu posmatrati kao priliku da iskaže sve svoje vanredne sposobnosti. Brzo će se prilagoditi i snaći će se u svakoj situaciji, ali neće trpeti da budete kukavica, nesposobni i dezorijentisani. Ona vas neće nositi na leđima, ali ako ste joj i do sada parirali, prihvatite njen naučno-avanturističko-nadrealni pristup i ostanite smireni i pribrani. Ukoliko ste još i duhoviti i nalazite snage da sa humorom posmatrate celu stvar, diviće vam se i priznaće da ne bi menjala to iskustvo ni za šta na svetu. 

Lav 

Dobra stvar kod nje je što će biti jako zabavna. Nećete se dosađivati ni jednog trenutka i nećete imati vremena da se plašite i razvijate mračna scenarija – ona će to učiniti umesto vas, na takav način da ćete moći samo da se smejete ljudskoj slabosti i panici. Međutim, ako se opirete njenom urnebesnom šarmu i rešenosti da od svega napravi šou (u kome je glavna zvezda i ne smete zaboraviti da joj aplaudirate), ako kukumavčite i žalite se i mračite, izbaciće vas napolje, pa se snalazite sami i nađite neko bolje društvo za kraj sveta. Ona je sama sebi dovoljna. 

Jarac 

Da li će imati izlaznu strategiju, punu ostavu, obilne rezerve svega i svačega (uključujući i plan B, C i D)? Da. Da li će naći načina da joj do poslednjeg momenta bude najvažnije kako da završi neki posao i kako da se drži svoje rutine? Da. Ništa nju ne može da obeshrabri i zaustavi, ali nemojte očekivati da će vas tešiti i biti nežna, ili da ćete se posvetiti uživanju, kad već ništa drugo ne možete da uradite. Ako nema šta drugo da radi, sakupljaće sve moguće informacije i vesti i praviti proračune o tome koliko vam je još ostalo. Odbrojavaće, ako dođe do toga. 

Rak 

Očekivali bismo da se žena Rak, negovateljica, brižna, posvećena, puna ljubavi i nežnosti nađe u vrhu ove liste, ali, ona je pri dnu. Zbog svoje čuvene osetljivosti, Rakovi mogu razviti vrlo nezdrava osećanja u suočavanju sa katastrofom, mada će pokušati da sakriju svoju uznemirenost, time što će preterano brinuti  o tome kako se vi osećate i da li ste dobro. Ali, ako izgubite strpljenje, popreko ih pogledate, ili im se pogrešno obratite, predaće se svojim strahovima i mračnim mislima. 

Ovan 

Pokazaće se kao veoma hrabra i zabavna u strašnim uslovima, ali ako učinite nešto što će je naljutiti ili uznemiriti, mogla bi da počne da viče i da ne prestane da izliva svoje frustracije, do kraja sudnjeg dana. Ako uspete da izvedete da suočavanje sa apokalipsom deluje intimno i romantično, ona će biti na visini, ali ako vi njoj niste podrška i ne umirujete njene strahove i nemoćni bes, ona sama neće uspeti da obuzda svoj temperament i zagorčavaće vam život, pa, do kraja. 

Strelac 

Najgora je žena Strelac. Ona ne prihvata situaciju u kojoj se nalazite i smatra da iskazuje izuzetnu čvrstinu i pozitivnost, tako što vas tera da planirate budućnost i bukirate karte za egzotično putovanje na sledeći godišnji odmor. Nemoguća je dobiti podršku njenog razuma, kao ni njenog duha i odvažnosti, koji inače pokazuje. 

Naslona fotografija: instagram.com/wildestlovers

Brankica Milošević

Comments