Ako ste ljubitelji umetnosti, vrlo je moguće da volite ili da ćete zavoleti i tetovaže. Umetnost crtanja po telu postoji otkad se zna i za samog čoveka. Koristila su ih plemena kako bi nešto bitno zabeležila na svom telu, pripadnost, značaj nekog običaja ili nešto drugo. Danas se većinom tetovaže koriste kako bi neko istakao svoju kreativnost, slobodu duha ili iskoristi kožu da zabeleži sebi nešto bitno.

Da li uraditi tetovažu ili ne, osnovna je dilema i onih koji ih veoma vole. Često zbog svoje okoline, radnog okruženja ili predrasuda, ljudi se odlučuju da ipak odustanu od zamisli o korišćenju svoje kože kao platna. Sigurno je to da ne postoji osoba koja je prema njima ravnodušna, postoje dva tabora, oni koji su večni protivnici, i sa druge strane, večni zaljubljenici u tetovaže.

ttt2 Razlozi zbog kojih bi TREBALO da uradite tetovaže

Ako posedujete bar jednu tetovažu, svetu otkrivate da ne marite za predrasude i to da li će vas neko na osnovu njih procenjivati. Njima pokazujete svoje samopouzdanje, hrabrost i kreativno stanje duha. Ako se premišljate oko toga biti ili ne biti istetoviran, mi donosimo neke razloge zbog koji ćete se sigurno odlučiti na ovaj korak.

Moćan izgled

Dobro odabrana i dobro urađena tetovaža izgleda veoma “moćno”. Takav njihov izgled dovodi do toga da izgledate i ponašate se sa puno samopouzdanja, bez ikakve mogućnosti da vas neko poljulja u vašim ubeđenjima.

Comments