Vaš je neraskidivi deo

Osim ako se nekad ne odlučite da je skinete, tetovaža će postati deo vas i vašeg izgleda tokom celog života. Zato je i bitno da pažljivo i polako razmislite šsta i gde želite da istetovirate. Tokom vremena, kada se u potpunosti naviknete na njeno prisustvo, značiće vam još više i služiće samo da vašu pojavu učini pozitivnijom.

Značenje

Najbitnija stavka kod odluke da nešto zabeležite na svom telu jeste simbolika. Koža nije komad papira koji je lako iscepati i početi ponovo, ispočetka. Ukoliko samo želite da ispratite trend, onda ova odluka neće biti dobra po vas. Tetovaža mora da predstavlja nešto što vam mnogo znači i što je neodvojivo od vašeg života. Što bolja i jača simbolika to bolja tetovaža.

tetovaža2 Razlozi zbog kojih bi TREBALO da uradite tetovaže

Vrednost

Budite sigurni da će vam se uloženi novac, koji priznajemo nije mali, vratiti u potpunosti. Ne baš u obliku u kojem je otišao, ali kada vidite krajnji rezultat onoga što ste uradili neće vam biti žao ni jednog jedinog dinara. Nekada kvalitet zaista znači više novca, ali u ovom slučaju znate da nikada nećete zažaliti,

Reakcije žena

I na kraju, mnogima je ovo najbitnije, pored simbolike naravno. Kako će žene reagovati na tetovažu? Većina žena misli da su tetovaže veoma seksi i zavodljive. Još ako ste ponosni vlasnik fino definisanih mišića, nikako vam neće biti teško da osvojite željenu devojku.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

 Izvori fotografija: www.mylalifestyle.com, www.pinterest.com

Slobodan Veličanin

Comments