Radite nešto nesvakidašnje. Nemojte upasti u šablon već sa dvadesetak. Kažu mudri ljudi “pitaće te starost gde ti je bila mladost”, a to znači da se jednog dana nećete sa nostalgijom sećati kako ste proveli vikend puckajući kokice i gledajući naizmenično utakmice i filmove. Za avanturu ne treba puno para, treba samo imati energije i odvažnosti, a ako je sada nemate, kada ćete?

Održavajte prijateljstva. Svako je obuzet nečim – poslom, karijerom, porodicom, avanturama, burnim životom, pa ako ne preuzmete inicijativu, počećete polako da gubite kontakte. Život uvek nađe načina da prijateljstva stavi na ispit, udaljite se kroz način života i upravljeni prema ciljevima koje želite da postignete, zaboravite koliko je prijateljstvo važno i da ga treba negovati – ako ne može spontano, onda u dogovoreno i rezervisano vreme.

Nemojte zapostaviti prijatelje zbog veze. Možda mislite da to vama ne može da se desi, ali to se dešava. Prosto u prvom periodu zaljubljenosti niko drugi vam nije potreban i dok se osvestite, prijatelji su se udaljili, uvredili, ohladili, a vi se osećate sputano u vezi u kojoj više nemate potrebu za neprekidnim fizičkim prisustvom partnerke. Držite se onih dogovorenih i rezervisanih termina.

saveti 1 Saveti za 20+, one pred kojima je ceo svet
Comments