Potrudite se da provodite neko vreme i sa svojim roditeljima i bakama i dekama. Vreme užasno brzo prolazi i oni koje volimo i koji su bili tu od kad znamo za sebe odlaze suviše brzo, a mi ne stižemo da im kažemo i pokažemo koliko su nam važni, jer njihovo prisustvo uzimamo zdravo za gotovo i ne razmišljamo o tome da je to privilegija bez koje ćemo pre ili kasnije ostati.

Ne propuštajte koncerte benda koji volite. Ne znate kada će vam se pružiti sledeća prilika ili šta će se desiti sa bendom, da li će sledeće godine biti na okupu i da li će svi biti živi. Doduše, to ne znate ni za sebe i svoje prijatelje. Zato, ne propuštajte priliku. Veliki koncert omiljenog benda je jedna od onih stvari kojih ćete se sigurno uvek rado sećati.

Slušajte savete. Sigurno mislite da znate sve, ali sigurno ne znate. Nisu svi saveti validni i dobri za vas, ali oslušnite – uvek je korisno osvetliti stvari iz drugog ugla, a saveti imaju tu moć, ako odmah ne zauzmete odbrambeni stav – oni koji vas savetuju ne pokušavaju da se mešaju u vaš život, nego da vam pomognu da izbegnete posledice koje vi ne vidite, jer nemate dovoljno iskustva. Razmislite o tome bez otpora i cinizma.

saveti 3 Saveti za 20+, one pred kojima je ceo svet

Pročitajte još i ovo:

Od mladih mladima: Najvažniji poslovni saveti

Mudri saveti koje treba da primenite odmah

Muški saveti: Šta možete da uradite za nju tokom “onih” dana?

Zapratite svoj omiljeni magazin na Youtubeu, Instagramu, Facebooku, Twitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: www.thefashionisto.com

Brankica Milošević

Comments