Nikada ne ležete u kadu

Postoji ozbiljan rizik da zaspite i počnete da se davite. I ko zna da li biste se probudili, ili biste ostali zaglavljeni u košmarnom snu, do kraja. I tuširanje je dovoljno naporno, a hladna voda kojom se polivate na kraju, da biste održali budnost, podvig je dostojan junačkih pesama.

Zima je vreme hibernacije

Mora da ste u prošlom životu bili medved, jer vama je zimski san prirodan način da provedete sve hladne mesece. Pošto vam struktura ljudskog života ne dozvoljava da sledite svoje instinkte, zimi ste dvostruko umorniji, a borba za budnost i dnevnu funkcionalnost dvostruko teža i zahtevnija.

S21 Sindrom Oblomov: Da li patite od HRONIČNOG umora?

Buđenje je horor

Strategije koje primenjujete da biste se probudili i ustali kad je neophodno, predstavljaju osmišljen sistem za mučenje, ali ako alarm ne podesite na najjači i najiritantniji zvuk i ne pomerite ga tako da ne možete da ga dohvatite, nego morate ustati da biste ga isključili, nećete ni ustati. Vaša najveća strast, energičnost i snaga udružuju se u pokretu kojim treskate dugme za isključivanje alarma – osvetnički. A bes je ono što vas najefikasnije pokreće. Vi poznajete svoje slabosti i koristite ih da biste izazvali sebe dovoljno da vam krv prostruji i podigne vas iz kreveta.

Postajete anksiozni kad ne prespavate vikend

I vi imate društvene obaveze, druženja i izlaske koji vas dovoljno zanimaju, da vas zadrže van kuće i kreveta. Ali ako u subotu bančite (sedite u nekom društvu i mrzi vas da ustanete i odete do toaleta) i imate samo nedelju da je celu predremate, u ponedeljak nećete biti ni za šta. Ali vaša odbojnost prema radnim danima nije ograničena na ponedeljak, ona je raspodeljenja na sve radne dane, kao i dane vikenda koje ne možete da provedete u produbljivanju udubljenja na svom krevetu.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: www. elitedaily.com

Aleksina Đorđević

Comments