Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Blog

Šest stvari koje će se u vašem životu promeniti nakon tridesete

1/2

Iz nekog razloga, taj broj trideset izaziva prekretnicu u našem karakteru i životnim navikama. Kao da se sat u nama magično promeni, i počne da kuca drugačije. Zašto je to tako ni sami nismo sigurni, da li je u pitanju biologija ili pak društvena uslovljenost – ali ne možemo poreći da se to dešava. Pre tridesetih uglavnom smo bezbrižni i ne razmišljamo o posledicama svojih dela, ali nakon tridesete to se menja. Ovo je šest ključnih stvari koje će vam se u životu promeniti nakon tridesete godine.

Shvatićete ko su vam pravi prijatelji

Kada ste mladi, često ste okruženi čitavom gomilom prijatelja koje viđate skoro svakodnevno, sa kojima izlazite u provod, studirate ili se jednostavno poznajete “iz kraja”. Ipak, nakon tridesete, lista ljudi sa kojima ste zaista bliski se kristališe, i samim tim smanjuje. Da, imaćete vi i dalje puno poznanika, ali veoma dobro ćete razlikovati ljude sa kojima se vidite ponekad, i ljude sa kojima delite i dobro i zlo – i koje nazivate svojim najboljim prijateljima.

Saznaćete pravo značenje reči mamurluk

Ako ste u dvadesetim mislili da znate šta znači pravi mamurluk, prevarili ste se. Tek nakon tridesete ćete osetiti onu pravu migrenu posle izlaska, i onaj loš osećaj u telu – koji vam govore da vaše telo više nije mlado kao što je nekada bilo. Zato, sa jeftinog prelazite na skuplji i kvalitetniji alkohol, a verovatno i sa pet prelazite na dva pića u izlasku. Naravno, čast izuzecima.

Razlikovaćete zaljubljenost od ljubavi

Ovo je velika mudrost koja dolazi sa godinama. Kada ste mladi, i veoma zaljubljivi – čini vam se da je svaka nova ljubav prava i za svakom nedostižnom devojkom patite kao da je poslednja na svetu. I to je sve u redu, ali to nije ljubav. Nakon tridesete, počinjete da cenite neke druge stvari i imate drugačiji pogled na odnose. Vi tada želite devojku sa kojom vam je lepo, koja vas razume, i sa kojom možete da gradite stabilnu i sigurnu ljubav koja će rasti, a ne da gorite i patite u zaljubljenosti koja je zapravo samo želja da nekoga osvojite.

Wannabe TV

Editors choice