Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

DRAM BEND: “Izdati prvi album je kao da si završio osnovnu školu”

Ovo su najavljeni albumi koje nestrpljivo iščekujemo u ovoj godini!

Kako da all black stajlinge ovog proleća učinite zanimljivijim

Razlozi zbog kojih će vas devojke ostavljati (jer ste emotivno nedostupni)

Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

#styleinspofriday – Noah Centineo

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Mrtvi uglovi koji vam ometaju manevrisanje u u seksu

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Blog

Šest stvari koje će se u vašem životu promeniti nakon tridesete

1/2

Iz nekog razloga, taj broj trideset izaziva prekretnicu u našem karakteru i životnim navikama. Kao da se sat u nama magično promeni, i počne da kuca drugačije. Zašto je to tako ni sami nismo sigurni, da li je u pitanju biologija ili pak društvena uslovljenost – ali ne možemo poreći da se to dešava. Pre tridesetih uglavnom smo bezbrižni i ne razmišljamo o posledicama svojih dela, ali nakon tridesete to se menja. Ovo je šest ključnih stvari koje će vam se u životu promeniti nakon tridesete godine.

Shvatićete ko su vam pravi prijatelji

Kada ste mladi, često ste okruženi čitavom gomilom prijatelja koje viđate skoro svakodnevno, sa kojima izlazite u provod, studirate ili se jednostavno poznajete “iz kraja”. Ipak, nakon tridesete, lista ljudi sa kojima ste zaista bliski se kristališe, i samim tim smanjuje. Da, imaćete vi i dalje puno poznanika, ali veoma dobro ćete razlikovati ljude sa kojima se vidite ponekad, i ljude sa kojima delite i dobro i zlo – i koje nazivate svojim najboljim prijateljima.

Saznaćete pravo značenje reči mamurluk

Ako ste u dvadesetim mislili da znate šta znači pravi mamurluk, prevarili ste se. Tek nakon tridesete ćete osetiti onu pravu migrenu posle izlaska, i onaj loš osećaj u telu – koji vam govore da vaše telo više nije mlado kao što je nekada bilo. Zato, sa jeftinog prelazite na skuplji i kvalitetniji alkohol, a verovatno i sa pet prelazite na dva pića u izlasku. Naravno, čast izuzecima.

Razlikovaćete zaljubljenost od ljubavi

Ovo je velika mudrost koja dolazi sa godinama. Kada ste mladi, i veoma zaljubljivi – čini vam se da je svaka nova ljubav prava i za svakom nedostižnom devojkom patite kao da je poslednja na svetu. I to je sve u redu, ali to nije ljubav. Nakon tridesete, počinjete da cenite neke druge stvari i imate drugačiji pogled na odnose. Vi tada želite devojku sa kojom vam je lepo, koja vas razume, i sa kojom možete da gradite stabilnu i sigurnu ljubav koja će rasti, a ne da gorite i patite u zaljubljenosti koja je zapravo samo želja da nekoga osvojite.

Wannabe TV

Editors choice