Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

DRAM BEND: “Izdati prvi album je kao da si završio osnovnu školu”

Ovo su najavljeni albumi koje nestrpljivo iščekujemo u ovoj godini!

Kako da all black stajlinge ovog proleća učinite zanimljivijim

Razlozi zbog kojih će vas devojke ostavljati (jer ste emotivno nedostupni)

Blog

Šta (sve) znači biti muškarac

1/2

Ova viđenja muškosti, definisali su savremeni muškarci – dakle, nije tako teško biti muškarac u savremenom svetu i pronaći sebe u iskonskoj ulozi, iako su mamuti izumrli i više ne živimo u pećinama. 

Dečaci pronalaze izgovore, muškarci preuzimaju odgovornost. To je možda i poslovica, krajnje istinita. Nema se šta dodati i oduzeti. Niste uspeli? Pokušajte ponovo. Niste ispunili obećanje? Tražite oproštaj i nadoknadite propušteno. Priznajte greške i snosite posledice i gledajte da ih ne ponavljate. 

Biti muškarac znači imati snažne ruke, sposobne da stisnu, kao i da maze. To znači da jedeš ono što ima za večeru, bez obzira da li ti se to sviđa. To znači da ustaneš ujutru i obavljaš svoje dužnosti, koliko god da si lošu noć imao. To znači da popravljaš stvari po kući i maziš kućne ljubimce, isteraš pauke iz kupatila i ne legneš da umreš kad imaš nazeb. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ÁLVARO MEL (@meeeeeeeel_)


Muževnost je sva ona razlika između čvrstine (asertivnosti) i obične nadrndanosti. Da znate kako da podnesete bol i patnju, ali da budete otvoreni u iskazivanju emocija i traženju pomoći. 

Biti skroman i zalagati se za svoja uverenja, uprkos sumnji i prozivkama. Prihvatati stvari takve kakve su, bez drame i besa, zalagati se za sebe i držati se svojih vrednosti. Ako iznenada padne kiša, a nemate kišobran, onda pokisnete, umesto da proklinjete nebesa i lošu sreću.  

Umeti da budete i vrlo ozbiljni i potpuno opušteni. Znati kada treba da se oslonite na druge, a kada nešto morate učiniti sami. Raditi stvari koje teba da se urade, koliko god vam to bilo mrsko. 

Muškarac preuzima odgovornost za svoje odluke i ne iskorišćava ljude koji su u gorem položaju, ne mogu da se zauzimaju za sebe i da se brane. 

Wannabe TV

Editors choice