Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

Blog

Šta (sve) znači biti muškarac

Nema samosažaljenja, nema izgovora, radite ono što treba. Oslanjajte se na sebe, radite na sebi, usavršavajte se. Težite svojim ciljevima, uprkos preprekama. Budite pouzdani i odgovorni, dosledni i pošteni, bez savijanja kičme. Ne iskorišćavajte druge, ne zavaravajte ih iz bilo kojih razloga. Budite pošteni i govorite istinu, čak i kada to boli. Budite otvoreni prema osećanjima i osetljivim temama. Ne pravite gluposti, samo zato što se to od vas očekuje u konceptu glupih sterotipa o muškosti. Vodite računa o svima koji zavise od vas, ili su u gorem položaju od vas. 

Biti muškarac znači držati se kodeksa časti, ali ne po cenu gaženja po drugima. To znači suprotstaviti se nepravdi, ali nikada ne udariti ženu ili dete. To je obična pristojnost u neiskorišćavanju svoje fizičke prednosti.

Budite samostalni, zalažite se za sebe, ali ne budite preterano drski i agresivni. Držite se svojih uverenja, ali budite voljni da ih preispitate i korigujete, kada ona ne funkcionišu i kada vas drugi upozoravaju da ste na lošem putu. Uzdignite se iznad svih sranja koja vas okružuju, zadržite kritički stav i širinu perspektive, da biste mogli da učite na svojim iskustvima, a da ne budete ogorčeni zbog teških životnih lekcija. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danny Schwarz (@dannyschwarz)


Pravi muškarac prihvata odgovornost, preuzima inicijativu, hrabar je i traži najveću nagradu. Ovo je u suštini definicija samopuzdanja i samosvesti. Tako će vas svi shvatati ozbiljno i doživljavati ravnopravno, uključujući i vaše roditelje. 

Budite smireni u teškoj situaciji. To je odlika mentalne stabilnosti i zrelosti – kada je trenutak težak, ostanite sabrani i tražite rešenje. 

Gledajte duboko u sebe i sami odlučite šta vam je važno, a šta nije. Svoj čovek razmišlja svojom glavom, sam odlučuje šta mu je važno, a šta nije i drži se toga. Iskreno i pošteno, sa prihvatanjem svih posledica i bez stida. 

Naslovna fotografija: instagram.com/meeeeeeeel_

Brankica Milošević 

 

Wannabe TV

Editors choice