U današnje vreme je, izgleda, luksuz živeti srećno i ispunjeno. Jesmo li to zaboravili da budemo srećni i kako se to radi ili nam zaista toliko stvari predstavlja problem i stvara stres? Pa, možda ima i malo jednog i malo drugog. A ipak, šta god da je u pitanju, to nas ne sprečava da i dalje tome težimo, zar ne? Zato, postoje stvari koje definitivno treba da prestaneš da radiš ukoliko želiš srećan, ispunjen i uspešan život, a većina njih zavisi samo i isključivo od tebe!

Ne gubi vreme na loše veze

Možda bi na prvu loptu pomislio da su samo žene u lošim vezama iz razloga samo njima poznatog, a koji se verovatno svodi na to da im treba pažnja, ali razmisli još jednom – da li si ikada bio u vezi koja te ne ispunjava i koja ti predstavlja teret? Eto vidiš! Osim toga, loša veza podrazumeva i loše društvo i generalno sve ljude koji ti oduzimaju energiju i sreću, a stvaraju napetost i stres. Ako se sa nekim ne osećaš dobro, jednostavno je – stavi tačku na taj odnos.

Ne laži sebe

Ako želiš da istinski budeš srećan – budi iskren prema sebi. Misliš da nešto možeš ili ne možeš da uradiš – samo reci sebi istinu i posle toga će sve ići glatko, tačnije, znaćeš šta dalje valja činiti.

Stresne stvari koje ne treba da tolerišeš ako želiš da budeš srećan1 Stresne stvari koje ne treba da tolerišeš ako želiš da budeš srećan
Comments