Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Blog

Stresne stvari koje ne treba da tolerišeš ako želiš da budeš srećan

1/3

U današnje vreme je, izgleda, luksuz živeti srećno i ispunjeno. Jesmo li to zaboravili da budemo srećni i kako se to radi ili nam zaista toliko stvari predstavlja problem i stvara stres? Pa, možda ima i malo jednog i malo drugog. A ipak, šta god da je u pitanju, to nas ne sprečava da i dalje tome težimo, zar ne? Zato, postoje stvari koje definitivno treba da prestaneš da radiš ukoliko želiš srećan, ispunjen i uspešan život, a većina njih zavisi samo i isključivo od tebe!

Ne gubi vreme na loše veze

Možda bi na prvu loptu pomislio da su samo žene u lošim vezama iz razloga samo njima poznatog, a koji se verovatno svodi na to da im treba pažnja, ali razmisli još jednom – da li si ikada bio u vezi koja te ne ispunjava i koja ti predstavlja teret? Eto vidiš! Osim toga, loša veza podrazumeva i loše društvo i generalno sve ljude koji ti oduzimaju energiju i sreću, a stvaraju napetost i stres. Ako se sa nekim ne osećaš dobro, jednostavno je – stavi tačku na taj odnos.

Ne laži sebe

Ako želiš da istinski budeš srećan – budi iskren prema sebi. Misliš da nešto možeš ili ne možeš da uradiš – samo reci sebi istinu i posle toga će sve ići glatko, tačnije, znaćeš šta dalje valja činiti.

Stresne stvari koje ne treba da tolerišeš ako želiš da budeš srećan1 Stresne stvari koje ne treba da tolerišeš ako želiš da budeš srećan

Wannabe TV

Editors choice