Zaboravi na prošlost

Prošlost je prošlost sa razlogom. Zato, da bi krenuo u nove pobede, moraš da raščistiš sa starim, bez obzira na to šta je u pitanju. Zašto bi vukao “prtljag” koji više ničemu i ne služi i uz to je i pretežak?!

Zaboravi na perfekcionizam

Ne znamo da li si Devica u horoskopu ili imaš neko drugo opravdanje za to što uvek želiš da sve bude savršeno, ali prosto, stani. Nemoj to da radiš sebi. Što više težiš savršenstvu shvatićeš da ništa ne može da bude savršeno, a to će te jako unervoziti i isfrustrirati. Dakle, daj svoj maksimum, ali ne preteruj sa očekivanjima i planovima.

Ne plaši se

Ono, normalno je da se plašiš. Normalno je da sumnjaš. Jer imaš očekivanja i gajiš neke nade. Ali, i sam znaš da sve ima svoje uspone i padove pa je sasvim normalno da nekad pogrešiš, nešto zezneš, nešto ne uradiš onako kako si hteo. Ali, nakon svih tih uspona i padova dolazi uspeh. Na greškama se uči. Samo tako i nikako drugačije!

Stresne stvari koje ne treba da tolerišeš ako želiš da budeš srećan 2 Stresne stvari koje ne treba da tolerišeš ako želiš da budeš srećan
Comments