Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Blog

Stvari koje će postati bolje kad ih se uporno držite

1/2

Ponekad treba stati, a ponekad odustati. Ali, ponekad treba samo izdržati pod pritiskom, ne slomiti se pod teretom, ne posustati od iscrpljenosti. Možda se upravo osećate kao da držite nebo na svojim plećima, kao da vam slon stoji na grudima, tako da jedva dišete i jedva se krećete. Čini vam se da vas niko ne razume i da niko ne može da vam pomogne, ali verovatno vam se samo čini. Obično, pomoć treba da zatražite, ali od svoje fokusiranosti na izdržavanje tereta koji nosite verovatno ni ne primećujete zabrinute poglede bližnjih i njihovu spremnost da priskoče.

Kad vam se čini da nema svetlosti na kraju tunela, jer se još nije pojavila, a vi ste predugo u mraku, verovatno vam se samo čini. Svetlost je možda tu, odmah iza ugla, pa je zato i ne vidite, put ne ide pravo. Vaše je samo da nastavite da ga sledite, da ne posustante pre nego što otkrijete da vam je krivina zaklanjala vidik. Nastavite da se krećete, napred, jer to je jedini pravac kojim je moguće kretati se.

Kada vam se čini da nikada neće biti bolje, samo vam se čini. To je vaše strpljenje na iskušenju. Život je nestrpljiv, jer se događa sada i ovde i ne zna da postoji sutra, a takođe, strpljenje i verovanje u bolje sutra je u neskladu sa porukom da treba da živite u sadašnjem trenutku. Ipak, ako ostanete pribrani, dišete i ne gubite hrabrost, loš period će proći. Kao što su prošli i oni pre njega. Setite se – uvek je bilo gore i najgore, pre nego što je počelo da biva lakše i bolje. Izdržite.

Wannabe TV

Editors choice