Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

DRAM BEND: “Izdati prvi album je kao da si završio osnovnu školu”

Ovo su najavljeni albumi koje nestrpljivo iščekujemo u ovoj godini!

Kako da all black stajlinge ovog proleća učinite zanimljivijim

Razlozi zbog kojih će vas devojke ostavljati (jer ste emotivno nedostupni)

Blog

Stvari koje rade pravi džentlmeni

1/2

Mislite da je džentlmenstvo prevaziđeno? Da su savremene žene prevazišle te staromodne gluposti, jer znaju da brinu o sebi i ne treba im da se neko „lomata“ oko njih. Ali, savremene i nezavisne žene takođe vole da budu tretirane kao dame i cene gospodstveno ophođenje. Vole da im se muškarci malo udvaraju – ne moraju da prave velike gestove i da obaraju s nogu, ali male stvari koje čine za ženu konstantno, veće su od svakog velikog gesta pojedinačno. Žene bi volele da znaju da su voljene i željene, da ne moraju da nagađaju i tumače. Ako uložite vreme i pažnju da joj pokažete svoju naklonost, to će biti olakšanje. Dakle, ne ustručavajte se i razradite to džentlmensko ponašanje, uopšte nije teško, a u ženskim očima će vas izdvojiti iz gomile. 

Pridržavajte vrata – svim ženama, poznatim i nepoznatim, kad god se nađete u prilici. Ako žena ide ispred vas, prestignite je i recite „dozvolite“ a onda otvorite vrata i pridržite ih dok ne uđe. Ukoliko žena ide iza vas, sačekajte je, otvorite vrata i osmehnite se. Nemate pojma koliko će se žene osećati zahvalno i biti ganute vašim gestom. Većina će vam to verovatno i reći i pohvaliti vas. 

Zovite kada ste rekli da ćete zvati

Poštedite ženu frustracije – ako ste rekli da ćete se javiti, javite se, jer ona svaki čas proverava telefon i pita se da li ste jedan od onih „ispaljivača“ sa kojima je već imala posla. Žene žude za pouzdanošću, a to nije teško pružiti – rekli ste da ćete zvati posle 20 časova? Jednostavno uradite to, oduševićete je prosto time što ste uradili ono što ste rekli da ćete uraditi. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Man_influence (@man_influence._)

Izbegavajte igranje igara

Ne postoji ništa privlačnije od momka koji je otvoren i neposredan, govori šta želi i šta mu smeta. To znači da imate dovoljno samopouzdanja i da ne morate ništa da izvodite. Ponašajte se onako kako se osećate, to je mnogo više nego kul.                                    

Upoznajte njene prijatelje i porodicu 

Kada ste spremni da prihvatite njene prijatelje i da se upoznate sa njenim roditeljima, pokazujete da ste ozbiljni i pouzdani, vaspitani i pristojni. Uostalom, kada pridobijete njene prijatelje i šarmirate roditelje – porašćete neizmerno u njenim očima. 

Wannabe TV

Editors choice