Mali javni gestovi naklonosti 

Većina žena ne voli neko veliko iskazivanje prisnosti u javnosti, ali držanje za ruku, cmok prilikom susreta i obraćanje pažnje, tako da je jasno da ste par i da je žena „pod vašom zaštitom“ – veoma je romantično, a i veoma seksi. Vaša partnerka će biti oduševljena time što se vi sasvim udobno osećate sa tom pripadnošću. 

Ispratite je 

Kad se rastajete, postarajte se da ona bezbedno stigne kući – sačekajte sa njom javni prevoz, platite joj taksi, odvezite je, ispratite je do auta. Pošaljite poruku da se uverite da je stigla i da je sve u redu. 

Ponudite joj svoju jaknu

Kliše iz romantičnih filmov – pada kiša, ili je hladno, ona je lagano obučena, a on skida svoj sako ili jaknu i ogrće svoju dragu. Čak i ako bude imala sarkastične komentare na bljutavi kliše, biće joj drago što vodite računa – verovatno neće odbiti. 

Umešajte se kada je dama u neprijatnoj situaciji 

Kada vidite situaciju u kojoj je žena u neugodnom položaju, neko je maltretira, nameće joj se i ponaša se drsko i nasilnički, umešajte se. Možete se prosto praviti da ste se upravo sreli sa svojom devojkom i uzeti je u zaštitu samom svojom pojavom, ako ne želite da se upuštate u sukob. Kad žena više nije sama, nasilnici uglavnom odustaju, jer oni se usredsređuju samo na lak plen. 

Pokažite da vam je stalo do njenog mišljenja 

Pitajte je šta misli i uvažite to što vam kaže. Tako pokazujete pravo poštovanje i potvrdu i dajete joj značajno mesto u svom životu. Kada vas zanima šta ona misli, koje su njene vrednosti i interesovanja, to znači da ste ozbiljni i da nju shvatate ozbiljno. 

Naslovna fotografija: instagram.com/man_influence._

Brankica Milošević 

Comments