Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Blog

Stvari koje TREBA da radiš samo zato što si živ (drugi deo)

1/3

Prvi deo teksta pročitajte ovde.

I evo nastavka spiska brojnih stvari koje treba da radite, da biste oživeli svoj život – slobodno improvizujte i dopunite ga, sigurno ima još toga.

Družite se malo sami sa sobom – Nemate društvo za šetnju, izlazak, piće, večeru? Da li vam je palo na pamet da vam uopšte ne treba društvo. Izvedite sami sebe. Družite se sa sobom. Idite u bioskop. Pa malo prošetajte u potrazi za nekim prijatnim mestom, gde ćete da saberete utiske iz bioskopa i da se častite nekom klopom. Sve ono što mislite da se radi samo kad vam neko pravi društvo, sa punim užitkom možete da uradite sami – čak sa osećanjem da ste se upustili u neobičnu avanturu. I ponašajte se pristojno prema sebi u svom društvu – nema blejanja u mobilni i kačenja selfija iz provoda.

Ne smirujte se – to je lako. Svako može da digne ruke od potrage za boljim i da se smiri uz bezbedno. A svaka bara na koju smo navikli, bezbednija je od šljapkanja po neistraženim barama. Nemojte ostati na poslu koji vam oduzima život (koji je, setite se, ograničenog roka trajanja), nemojte trpeti partnera koji vam je kamen oko vrata. Ne dajte nikome da vam pije krv na slamčicu, nego vozite dalje.

More3 Stvari koje TREBA da radiš samo zato što si živ (drugi deo)

Radite vredno, opuštajte se predano – nađi balans. Onaj ko gine na poslu, a zatim gine u pijanci, postiže izvesnu ravnotežu krajnosti, ali to nije balans, to je samo ventil. Radite vredno i dobro, a zatim nagradite sebe potpunim opuštanjem. Provedite pauzu za ručak u parku, čitajući knjigu. Ako satima sedite na poslu, ustanite povremeno i istežite se i savijajte. Idite jednom nedeljno na masažu. Vozite bicikl. Budite dobri prema sebi, svesno i namerno – to je ljubav.

Wannabe TV

Editors choice