Bavite se nekim dobrotvornim radom – nemojte odmah misliti na doktore bez granica i humanitarce u ratnim i siromašnim područjima. Ne morate toliko daleko da idete, da biste pronašli neku humanitarnu delatnost, kojom ćete se odužiti za privilegiju boravka među ljudima. Svako ima šta da pruži i svakome treba neko ko će mu nešto pružiti.

Bacite se na dejting – društvene mreže, preporuke prijatelja, samostalni pohodi po kafićima, samo napred! Ako ne shvatite dejting kao potragu za srodnom dušom ili seksom, zabavićete se. Upoznaćete mnogo različitih žena, od kojih možete mnogo da naučite o ženama. A možda se i zaljubite. A to je preporučen oblik oživljavanja iz prvog dela ove priče.

Budite ranjivi – ovo je težak zadatak za muškarce, ali neprocenjiv! Dozvolite sebi da osećate sve što osećate, nemojte se praviti da vam nije ništa, ali nemojte ni kukati (još jedan težak zahtev). U svesti o svojoj povredivosti, nalazi se izvor snage i zdravog razuma, a toga nikad nije suviše.

Koya Stvari koje TREBA da radiš samo zato što si živ (drugi deo)

Budite upućeni – politička, ekonomska, sportska, kulturna dešavanja i trendovi, o svemu treba da znate osnovno, a po nešto i da pratite sa dubokim uverenjem. Učestvujte u životu sveta.

Comments