Bilo da ste studirali ili samo završili srednju, kad prođe vreme školovanja, život vam se menja. Možda ćete preuzeti odgovornosti ranije ili kasnije nego ostali iz vaše generacije, ali nemojte postati jedan od onih kome je vreme školovanja celog života najbolje vreme u životu. Pronađite izazov i ispunjenje u svakom periodu života i nemojte gajiti nostalgiju, živite u sadašnjem trenutku i ne upoređujte se sa ostalima iz svoje generacije.

Stvari koje treba da shvatite i uradite PRE 302 Stvari koje treba da shvatite i uradite PRE 30 (1. deo)

Nećete imati puno pravih prijatelja, neke ćete steći kasnije u životu, ali vaš najbolji prijatelj vam je verovatno najbolji još iz detinjstva. Kad vam je neko stvarno prijatelj, znaćete po tome što nikad nećete izgubiti osećanje bliskosti i povezanosti, ni posle deset i više godina, ni ako se više nikad ne sretnete u životu.

Brinite o svom duhu i telu. Pre tridesete treba da shvatite da vam mladost neće potrajati ako je zloupotrebljavate i ako se oslanjate na to da će vaša vitalnost izaći na kraj sa posledicama poroka i nezdravih navika. Ostarićete pre vremena ukoliko se ne brinete o sebi. Vežbajte, vodite računa šta jedete, ako volite da se prepuštate porocima, povremeno odredite period da budete potpuno strejt i da se pročistite. Meditirajte, dišite, bavite se sportom, bavite se nekom duhovnom tehnikom.

Comments