Povremeno izrazite zahvalnost svima u svom okruženju – kolegama, prijateljima, porodici. Prosto budite ljubazni i recite im kad god imate priliku, koliko vam znači to što čine za vas, to što ste naučili od njih, to što imate privilegiju da budete u njihovom društvu.

Stvari koje treba da shvatite i uradite PRE 304 Stvari koje treba da shvatite i uradite PRE 30 (1. deo)

U trenucima krize i izgubljenosti, setite se da uvek postoji nešto zbog čega treba da budete zahvalni i nešto što nikada neće izgubiti vrednost, šta god se vama dešavalo i kako god se stvari odvijale dalje. Tako ćete se setiti da niste najvažniji na svetu, da vaši problemi nisu najveći i da ne treba sebe da shvatate suviše ozbiljno i da dramatizujete ono što vam se dešava.

Stvari se često neće odvijati onako kako ste hteli, a kad postignete ono što želite, otkrićete da ni to nije savršeno. Zato prestanite da zamišljate da vam je potreban posao iz snova, ili idealna devojka, da biste bili srećni i zadovoljni svojim životom. Ništa posebno ne morate da dosegnete i postignete, da biste bili ispunjeni. Ispunjenost dolazi kad se opustite i pronađete smisao u onome što jeste, što živite i što vam se događa.

Pročitajte još i ovo:

Porodična osećanja koja TREBA da iskusite u životu

Da li vam se smučilo da svakoga razumete i savetujete? (BLOG)

Kosmički zakon dobrote i davanja (BLOG)

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramu, Facebooku, Twitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvori fotografija: www.pinterest.com, www.supermodamanagment.com, www.designtaxi.com

Aleksina Đorđević

Comments