Drama je neizbežna, ali ono što činiš tim povodom je do tebe

Sranja će se uvek događati, ali ne moraju da te uvuku u svoj tok. Možeš da ostaneš van drame, da se ne naprimaš, da ne učestvuješ, da ne dodaješ svoju energiju stvarima koje se događaju oko tebe. Ponekad tokom neke besmislene glupave drame, otkriješ koliko vredi prijateljstvo.

Svako je na nekog ljubomoran

Svako ima nekog ko mu je trn u oku, jer je uspešan u svemu u čemu on sam nije, a pokušava i želi više nego išta. Ponekad se ovo osećanje izdajnički pojavljuje u odnosu na bliske ljude i iznenađuje te svojom oštrinom. Uzmakni jedan korak i razmišljaj o tome. O stvarima koje imaš i koje si postigao, a ne o onima koje nemaš i koje još nisi ostvario. Ne dozvoli da zavist i ljubomora preovlađuju. Ova osećanja obično ljuto zapeku, a zatim se ugase i povuku.

Niko nije sto posto siguran u sebe

I osobe od najvećeg integriteta i sampouzdanja imaju strahove, sumnje i dileme i ponekad uopšte ne znaju šta hoće i šta rade. I prave glupe poteze, kaju se i pokušavaju da poprave stvari. Svako je zbog nečeg zabrinut, u nečemu ranjiv i slab. Nežnost i razumevanje su svima potrebni.

život blog 2 Stvari kojih treba da se setiš kad ti je život u totalnom haosu

Pročitajte još i ovo:

Kako da stekneš (prave) prijatelje na poslu?

Učimo od njih: Zbog čega introvertne osobe imaju prijateljstva za ceo život?

Kako da postaneš bolji prijatelj – napravi već danas jednostavne promene

Zapratite svoj omiljeni magazin na Youtubeu, Instagramu, Facebooku, Twitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: www.thefashionista.com

Brankica Milošević

Comments