Pokazuje emocije

Kada je neko siguran u sebe, on tu sigurnost ističe i ispoljava una svim poljima. Poslovnim privatnim, u društvu, sa voljenom osobom… Ali, osim toga, nije ga sramota ničega što je čoveku svojstveno. Da se nekad izblamira, da uspe, da se smeje, da plače, jer je svestan da su emocije deo njegovog bića i ne želi da ih skriva, jer neko može da pomisli da to nije u redu ili nije pristojno, ili jednostavno da možda ne priliči jednom muškarcu. Osećanja su za sve nas ista i izazivaju iste reakicje, zato nema potrebe da se bilo koje od njih skriva.

Prihvata promenu

Promene su veliki problem za one koji su navikli na svoju zonu komfora i jednu “mirnu luku” u kojoj se osećaju udobno i ušuškano. Problem nastaje kada to negde ode ili mora nešto da se izmeni, jer nemaju dovoljno sigurnosti da prihvate nešto novo i nepoznato, sa čim muškarac pun samopouzdanja nikada nema problema.

Brine o sebi

I to na svim poljima. Poslovnom, jer želi da uvek napreduje i dostigne više. Obrazuje se, stiče nove veštine i sposobnosti, stvara brojne kontakte, uspostavlja najbolju komunikaciju koju može da uspostavi. Privatnom, održava odlične kontakte sa prijateljima, porodicom, voljenoj osobi iz dana u dan pokazuje da ume da bude još bolji i nežniji, te pažljiviji. Brine o sebi, svom stilu, pojavi, stavu, svemu onome što ga prezentuje kako u intimnoj, tako i sasvim javnoj zoni njegovog delovanja.

samopouzdanje 4 Svakodnevne navike muškarca sa visokim samopouzdanjem

Pročitajte još i ovo:

Nisi slab zato što ti treba pomoć

Jednostavan podsetnik – šta da radiš kad ne znaš šta da radiš

Budite svesni sebe – podignite svoje samopouzdanje

Zapratite svoj omiljeni magazin na Youtubeu, Instagramu, Facebooku, Twitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvori fotografija: www.thefashionisto.com
Slobodan Veličanin
Comments