Kako bi ti kada sedneš sam sa sobom definisao šta je to samopouzdanje? Da li kao totalnu sigurnost i uverenost u sebe uvek i svuda, ili je ipak možda to da osoba koja je puna samopouzdanja u stvari ima dosta znanja, vestina i sposobnosti zbog kojih to i oseća? Bilo kako bilo, muškarci koji imaju tu vrstu sigurnosti, koji zrače njom, imaju određene navike koje ponavljaju iz dana u dan.

Veruje svom instinktu

Možda muškarac koji ima samopouzdanja ne veruje u postojanje šestog čula kao nekog čuda o kojem se često govori, ali je definitivno sigurno da veruje svom unutrašnjem osećaju koji ga vodi pri donošenju brojnih odluka i pravljenju različitih koraka na svakodnevnom nivou, zbog čega nikada ne radi protiv onoga što mu instinkt govori da je ispravno.

Sve vidi kao priliku

U svemu se krije nova, možda bolja šansa, te je u svemu skrivena prilika za uspeh i napredak. U tome i jeste “kvaka”, kada sve gledaš sa pozitivne strane, te vidiš i u lošim stvarima neke pozitivne trenutke, onda sve mnogo bolje prolazi i teče, a muškarac sa samopouzdanjem baš zbog njega i može tako da se ophodi prema svemu.

samopouzdanje 1 Svakodnevne navike muškarca sa visokim samopouzdanjem
Comments