Kako da “nabilduješ” mozak

Kako da nosiš najzahtevnije “muške” boje sa stilom

Domaći zadatak za leto: 5 knjiga koje zaista treba da pročitaš (ponovo)

Navike koje će ti pomoći na putu do uspeha

Ljubavna oda Joe Jonasa za Sophie Turner u vidu pesme “Hesitate”

Stylish 24/7: Komadi koji su ti ovog leta neophodni kako bi izgledao dobro od jutra do večeri

Aplikacije bez kojih nećeš moći ovog leta!

Treba da znaš: Šta je najbitnije za razvoj karijere

Počinje sa snimanjem Game of Thrones spin-off serija

Najbolje stilizovani muškarci MET gale 2019.

Osvešćeno koiršćenje tehnologije i tehnološka detoksikacija

Adrenalinska zavisnost – strast ili problem?

Žene žele malo više pažnje

Top 5 igrica za pametne telefone koje će te zabaviti

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

Tipovi prijatelja koji su ti potrebni u životu

Tipovi prijatelja koji su ti potrebni u životu

1/2

Muška prijateljstva sadrže malo hvalisanja i dobronamernog gađanja u slabe tačke, jer se negovanjem međusobnog takmičarskog duha muškarci hrabre i podržavaju. Čovek nema u životu mnogo prijatelja, ali neke stiče vremenom, a sa nekima se udaljava, jer su neka prijateljstva vezana za periode školovanja, putovanja, sviranja u bendu, zapošljavanja… Neka traju čitavog života, neka se gase, a druga stiču, ali ove tipove prijatelja svakako treba da imaš u nekom periodu.

Brat po pivu

Ortak sa kojim voliš da se napiješ i provedeš, sa kojim prolaziš kroz razne gužve i šašave situacije, koji te ponekad uvlači u nevolje koje bi najradije izbegao. Svakome je potreban bar jednom u životu jedan prijatelj sa kojim će da rizikuje i luduje.

Gubitnik

To je prijatelj koji je stalno u nekoj drami – nikako da završi faks, prevarila ga je devojka, riknuo mu je kompjuter, stalno ga tera maler. Ali on je uvek tu za tebe i u tvom društvu zaboravlja svoje nevolje. Dobar je osećaj kad si nekome potreban.

prijatelji Tipovi prijatelja koji su ti potrebni u životu

Uzor

Kao što si gubitniku ti verovatno uzor, tako i tebi treba neko ko je uspešniji i bolji od tebe, koga možeš da poštuješ i da se na njega ugledaš, ko te izaziva da se trudiš i da napreduješ. Njemu sve ide od ruke, on koristi svoju inteligenciju i sposobnosti i svuda je omiljen. Uvek ćeš mu po malo zavideti, ali od njega ćeš uvek dobiti pozitivan, logičan i zdravorazumski savet.

Zavodnik

Prosto ti neće biti jasno šta je to što kod njega toliko privlači ženski svet, zašto padaju na njega, koja je tajna njegove neodoljivosti. On će te ohrabriti da iskusiš slobodu i nesputanost koje svakako treba da upoznaš, da bi znao da ceniš vrednosti posvećene veze i prihvatanja obaveza i odgovornosti u odnosu sa voljenom osobom.

Wannabe TV

Editors choice