24h u životu svakog muškarca

Od bogatstva do prosjačkog štapa i nazad – poznati muzičari gubitnici

Greške koje treba da izbegneš na prvom sastanku

Kakvi se muškarci sviđaju savremenim curama

Najvažnije lekcije o seksu (koje nećeš naučiti sam)

Intervju: Nikola Milović, autor bloga “Miles To Walk”

Kako radi mozak: Ne umara se i sve shvata ozbiljno

Dejvid Bekam lansira novi brend za negu muškaraca: House 99

Modeli džempera koji su ti potrebni za sezonu jesen/zima

Savršena zimska nega brade

Kako da probudiš alfa mužjaka u sebi

3 frizure za muškarce koje će uvek biti IN

Znakovi koji ukazuju da je potrebno da napraviš izmene u svom stilu

Najstilizovaniji filmski likovi svih vremena

Zanimljiva istraživanja: Šta više volimo, seks ili novac?

Tipovi prijatelja koji su ti potrebni u životu

Tipovi prijatelja koji su ti potrebni u životu

1/2

Muška prijateljstva sadrže malo hvalisanja i dobronamernog gađanja u slabe tačke, jer se negovanjem međusobnog takmičarskog duha muškarci hrabre i podržavaju. Čovek nema u životu mnogo prijatelja, ali neke stiče vremenom, a sa nekima se udaljava, jer su neka prijateljstva vezana za periode školovanja, putovanja, sviranja u bendu, zapošljavanja… Neka traju čitavog života, neka se gase, a druga stiču, ali ove tipove prijatelja svakako treba da imaš u nekom periodu.

Brat po pivu

Ortak sa kojim voliš da se napiješ i provedeš, sa kojim prolaziš kroz razne gužve i šašave situacije, koji te ponekad uvlači u nevolje koje bi najradije izbegao. Svakome je potreban bar jednom u životu jedan prijatelj sa kojim će da rizikuje i luduje.

Gubitnik

To je prijatelj koji je stalno u nekoj drami – nikako da završi faks, prevarila ga je devojka, riknuo mu je kompjuter, stalno ga tera maler. Ali on je uvek tu za tebe i u tvom društvu zaboravlja svoje nevolje. Dobar je osećaj kad si nekome potreban.

prijatelji Tipovi prijatelja koji su ti potrebni u životu

Uzor

Kao što si gubitniku ti verovatno uzor, tako i tebi treba neko ko je uspešniji i bolji od tebe, koga možeš da poštuješ i da se na njega ugledaš, ko te izaziva da se trudiš i da napreduješ. Njemu sve ide od ruke, on koristi svoju inteligenciju i sposobnosti i svuda je omiljen. Uvek ćeš mu po malo zavideti, ali od njega ćeš uvek dobiti pozitivan, logičan i zdravorazumski savet.

Zavodnik

Prosto ti neće biti jasno šta je to što kod njega toliko privlači ženski svet, zašto padaju na njega, koja je tajna njegove neodoljivosti. On će te ohrabriti da iskusiš slobodu i nesputanost koje svakako treba da upoznaš, da bi znao da ceniš vrednosti posvećene veze i prihvatanja obaveza i odgovornosti u odnosu sa voljenom osobom.

Wannabe TV

Editors choice