Oženjen

On je tvojih godina, ali je već neko vreme u braku i živi životom koji još ne poznaješ i možeš da ga posmatraš kroz njega. Zbog stvari na koje se oženjen prijatelj žali, bićeš zadovoljan što još nisi zaplovio bračnim vodama, a zbog svega što on u braku ima, poželećeš da se skrasiš i shvatićeš da brak nije zamka, nego izbor koji donosi ispunjenost i radost koju ne poznaješ dok ne zasnuješ brak i porodicu.

Imućan

To je onaj koji već ima sve o čemu ti maštaš i ko je dobar drug i velikodušan – pored njega se nećeš osećati loše, jer on će deliti svoja dobra sa tobom, spontano i nenametljivo.

Sportista

Možda nećeš hteti da učestvuješ u svim njegovim sportskim aktivnostima, ali bar ćeš ponekad otići u teretanu ili na trčanje – imaćeš nekog da te nagovori i kad te mrzi.

prijatelji 1 Tipovi prijatelja koji su ti potrebni u životu

Prijateljica

I među tipovima prijatelja svakako ti je potrebna bar jedna bliska prijateljica, koja će ti razjašnjavati čudna i neshvatljiva ženska ponašanja, koja će ti skrenuti pažnju na stvari koje su bitne tvojoj devojci i pomoći ti da izabereš za nju pravi poklon. Ona će biti tvoj vodič kroz neobičan ženski svet.

Kućni ljubimac

Pas, mačka, papagaj – to su životinje sa kojima ćeš imati živu komunikaciju i toplu emotivnu razmenu, kakvu čovek upozna samo u odnosu sa drugom vrstom. Ljubav prema životinji i briga o njoj, čine te boljim čovekom.

Izvor fotografija: unsplash.com

Brankica Milošević

Comments