Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

Blog

Ultimativni recepti za prodaju – bilo čega

Radite gratis ono što vam je strast

Ponudite svoje usluge u nekom manjem obimu besplatno. Neka se čuje za vas – radite ono što vam je strast i što volite i u nekom trenutku to će početi da vam se isplaćuje. 

Budite velikodušni 

Ako vam se potencijalni klijent požali da je u dilemi i kaže vam da je dobio povoljniju ponudu, posavetujte ga da je prihvati. Budite na njegovoj strani. Tako postižete – i to prečicom – prvi faktor, prijateljstvo. Ostanite u kontaktu i negujte taj odnos. Ko zna šta će se ubuduće dogoditi. Donesite nekome vrednost, pokažite velikodušnost i poštenje i steći ćete trajno poštovanje. Pokažite da ste pouzdani, a ne sitni i gramzivi, da razmišljate dugoročno i da ste pouzdan izvor dobrih saveta i pravih informcija. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sven Gold (@svengold)

Prodajte sve 

Vaša ponuda nije samo vaš proizvod. Vaša ponuda je proizvod, usluga, vaši zaposleni, vaša iskustva, vaše ideje, vaši klijenti, pa čak i vaša konkurencija. Prodajte ih sve. Kada ste dobri u onome što radite, proizvod ili usluga koje nudite upravo su način da izgradite vezu sa klijentima. To je vrh ogromne piramide. Ali osnova piramide, stvarne usluge, jeste kada imate pun pristu i možete pružiti savete i punu snagu svoje mreže i iskustva. Tako se gradi bogatstvo, a ne samo zarada. 

Prodajte snove 

Ljudi ne vide baš šta je vaš proizvod. Ali, vaš proizvod je njihova budućnost. Nešto što će im doneti zadovoljstvo sobom, zbog čega će oni sami biti bolji, uspešniji, pametniji, imati više samopouzdanja i živeti ispunjeniji život. Sve je moguće. I zato, prodajte snove. San ima beskonačnu vrednost, utkajte je u ono što prodajete. 

Prodajte zadovoljstvo 

To zapravo znači da je ljudima zadovoljstvo da kupuju od vas. Vaši stari kupci su vaši najbolji kupci. Neka uživaju da sa vama sarađuju, da vam daju novac bez zadrške i sa zadovoljstvom, jer im je drago da ga potroše kod vas. Budite posebni. Učinite sve za vaše stare kupce – pomozite im da nađu posao, dajte ljubavni savet, povežite ga sa nekim ko mu je potreban. Praktikujte ono prijateljstvo koje ste uspostavili i zasnujte imperiju na tim odnosima. 

Naslovna fotografija: instagram.com/svengold

Brankica Milošević 

Wannabe TV

Editors choice