Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Blog

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

1/2

Zrelost i iskustvo dolaze sa proširenjem granica spoznaje, sa svešću i uvidima – ali sama spoznaja, na nivou intelekta, ne donosi nikakvu promenu, osim ako svoja saznanja ne uvedeš u životnu praksu.

Prigrli ranjivost

Do tridesete bi trebalo da odbaciš predrasude o ranjivosti i mekoći srca – to nisu slabosti, nego izvor snage, koja dolazi direktno iz tvoje ljudske suštine, iz bića, nesputana barijerama ega. Prihvatanje i ispoljavanje osećanja najhrabriji je čin na svetu.

Odbaci pokušaje da sve kontrolišeš

Istina je da veći deo svog života ne možeš da kontrolišeš – a ono što možeš jeste tvoj odgovor na ono što ne možeš. Koliko god se trudio da rutinom i planiranjem ukrotiš životnu silu, ona će naći načina da se otme i suprotstavi svoj haos tvom usiljenom redu. Pusti.

Udalji se od toksičnih osoba

To je teško, ali nije neizvodljivo, čak i kad su toksične osobe članovi tvoje najbliže porodice. Ne treba ti niko ko te podriva, čini nesigurnim, manipuliše tobom i tera te da se osećaš loše zbog sebe. Prekid toksičnih odnosa je bolan i često dramatičan, ali oslobađa te na više načina. Jedan od njih je pogrešna predstava o ljubavi – osoba koja te je toliko puta slagala, učinila da se stidiš zbog nje, da joj iznova praštaš i nadaš se da će se promeniti, sazreti, razviti, nije ljubav tvog života. Ali jeste nosilac jedne od najvažnijih životnih lekcija o tome šta ljubav nije i šta bi, nasuprot onome što nije, trebalo da bude.

Wannabe TV

Editors choice