Kako da u 5 koraka postanete glavni lik u svom životnom romanu

Kako da zadržite devojku

Francuzi su poznati kao zavodnici, a ovih 5 pevača žene i dalje obožavaju

Ovo su horor klasici Stephena Kinga koje bi svako trebalo da pročita

5 puta kad nas je John Cena prijatno iznenadio pre serije “Peacemaker”

Šta sve možete da pošaljete devojci umesto eksplicitnih fotografija

Kako da sebi postanete najbolji prijatelj

Umetnik Miodrag Stanišić – određen u stilu, raskošan u metodi

Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Blog

Važna pitanja koja treba da postavite starijoj verziji sebe

1/2

Ne znate gde ćete biti, šta ćete raditi i kako ćete se osećati za deset, dvadeset, trideset godina. Ali, vreme strahovito brzo prolazi i naći ćete se na mestu starijeg sebe, pre nego što zamišljate. Godine i decenije su pred vama, ali vreme je relativno i život prolazi u magnovenju. Dok se osvestite, te godine i decenije su već za vama, a vi ste na mestu da odgovorite na neka važna pitanja, koja je trebalo sebi da postavite još pre deset, dvadeset, trideset godina. Napravite eksperiment – postavite ta pitanja sada, zamislite svoju stariju verziju i pokušajte sa njom da komunicirate, da dobijete odgovore.

Kakva je bila tvoja karijera, da li si voleo ono što si radio, da li si radio ono što si želeo? Koliko je novac važan i da li je ta važnost pravila razliku u ostvarivanju snova? Da li si stvorio nešto što voliš i što će ostati kao tvoje zaveštanje? Da li si radio pošteno, da li si bio dobar mentor i da li si osećao odgovornost prema onima koji su se ugledali na tebe? Da li se neko ugledao na tebe?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mitchell Orval (@mitchellorval)

Da li si rizikovao? Koje su to rizične stvari koje si radio? Da li si gledao sve filmove koje si hteo da vidiš, pročitao sve knjige koje su te zanimale, video sva mesta koja si želeo da vidiš? Koji su tvoji omiljeni rituali, šta je ono što si radio sam, samo za sebe?

Imaš li decu? Imaš li brak, porodicu? Ko brine o tebi? Ko je uvek najviše brinuo o tebi? Kako je došlo do toga da stupiš u brak, da imaš decu, da li si to želeo ili se nekako dogodilo? Kakva su ta deca, da li liče na tebe? Da li si ponosan na njih? Da li misle da si dobar roditelj? Ako nisi imao decu, kako je došlo do toga, da li je to bio tvoj izbor ili se prosto tako desilo?

Wannabe TV

Editors choice