Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Blog

Znaci da postaješ osoba kakva treba da budeš

1/2

Kad počneš da postaješ ono što jesi, kad proradi istinska svest o sebi, to nije prijatno. Menjaš se, a to znači da ostavljaš za sobom neke odnose, uverenja, navike, da se suočavaš sa nekim bolnim istinama i da nešto preduzimaš u skladu sa svojim uvidima. 

Sve radiš sam i osećaš se izolovano od drugih

Što si više svoj, sve manje se oslanjaš na druge, jer ne želiš da bilo koga opterećuješ. Radije prihvataš uputstvo kako da nešto uradiš sam, nego neku konkretnu pomoć. Ovim stavom ponekad povređuješ bliske ljude koji iskreno žele da ti pomognu, dok sebi stvaraš osećanje izolovanosti i samoće. Ali, to ti je potrebno u ovom trenutku, jer ti više od svega prija da se osećaš samostalno i nezavisno. 

Shvataš da imaš problema 

Prepoznaješ anksioznost, mračna raspoloženja, problem sa poverenjem, vidiš ograničenja koja ti nameću uvreženi stavovi i želiš toga da se oslobodiš. A u procesu prevazilaženja problema sa sobom, otkrićeš da ti je potrebna pomoć drugih i da je odgovorno i zrelo tražiti i prihvatiti tu pomoć. 

Imaš potrebu da prekineš nepotrebne veze

Otkrivaš da ima previše ljudi oko tebe koji ti nisu pravi prijatelji, sa kojima imaš površne odnose koji ti oduzimaju energiju. Sve teže podnosiš površnost bilo koje vrste i imaš potrebu da prekineš sve veze sa osobama koje nisu autentične, svoje i svesne – koje su samo balast na tvom putu ka sebi. Biće ti krivo i bićeš razočaran, jer ćeš izgubiti i neke prijatelje, kada otkriješ da voliš ljude koji su toksični i koji te opterećuju, ali da sebe ipak voliš više. 

Wannabe TV

Editors choice