Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Blog

Znaci da ste vrlo visoko na skali nezadovoljstva

1/2

Postoji ključna razlika između veoma nezadovoljnih i nesrećnih osoba – nezadovoljni posmatraju sebe, svoj život i svet oko sebe kritički i žele da poprave i unaprede ono što im se ne sviđa. Traže načine da se reše negativnih obrazaca, da izađu iz stereotipa, da učine sebe i svoj život kvalitetnijim, da svojim postojanjem daju svoj doprinos zajednici i čovečanstvu. Nezadovoljnici mogu biti buntovnici koji pokreću revolucionarne promene, makar u svom životu, mogu inspirisati druge da se pokrenu, jer oni ne mogu da gledaju ono što ih ljuti, brine i rastužuje, a da ne pokušaju da utiču na to. Nasuprot njima, nesrećnici su pasivni, jer se osećaju beznadežno, besmisleno, bespomoćno, oni se dave u svojim osećanjima i ne pokušavaju da sebi pomognu – ne veruju da je moguće nešto promeniti i poraviti. 

Ako ste visoko na skali nezadovoljstva, to znači da imate jednu od važnih osobina uspešnih ljudi – onih koji ne tonu u nesreću, ali ne ušuškavaju se ni u samozadovoljstvo kada nešto postignu, nego stalno teže višem i boljem. 

Verujete da možete biti bolji 

Znate čega želite da se oslobodite, šta želite kod sebe da promenite i znate da ćete tada biti bolji, stabilniji, hrabriji nego sada. Stalno se trudite da promenite kod sebe (i u svom životu) sve zbog čega ste nezadovoljni. 

Preispitujete svoje greške 

Vi zaista učite na svojim greškama, i to svesno i namerno. Razmatrate i preispitujete svoje postupke sa svih strana, trudite se da sagledate širu sliku i da izbegnete ponavljanje grešaka. U stanju ste da se suočite sa prošlošću, da priznate svoje greške, promašaje i gluposti i da ih shvatite kao lekciju. 

Wannabe TV

Editors choice