Počinje lančano isceljenje životnih problema

Kada izlečiš jedan deo sebe i svog života, on pokreće lančane reakcije u ostalim aspektima i isceljenje dodiruje sve druge probleme u tvom životu. Kada se jedan aspekt života popravi i podigne – oni drugi se suviše oštro izdvajaju, a ti osećaš da je potrebno da ih izbalansiraš i ujediniš. A sada to i možeš.

Imaš osećaj zatvaranja kruga 

Uz sve otkrivanje i promene koje se dešavaju, dobijaš osećaj da zatvaraš jedan krug i započinješ novi. Prihataš delove sebe koji su postojali sve vreme, ugrađuješ ih u celinu, isceljuješ se, osećaš se kompletno i spremno za nova iskustva. Stvari počinju da se odvijaju bez prepreka, kada prihvatiš ono što si uvek hteo – posao koji dolazi bez napora, mesto na kome treba da živiš, odnosi koje treba da neguješ (i oni koje treba da okončaš).

Osećaš sebe 

Ponovo otkrivaš sebe i znaš ko si. Znaš šta želiš, u čemu si dobar, šta ti je potrebno da iskusiš, šta možeš da učiniš. Prilagođavaš sliku koju emituješ o sebi, da bi bolje odražavala ono što zaista jesi. Može biti udarac za ego spoznaja da nisi bio onakav kakav si hteo da budeš, i da je slika koju si emitovao bila lažna, ali to osećanje se brzo oslobađa u korist olakšanja što si konačno iskreniji prema sebi.

Otkrivaš unutrašnji mir

Kroz sve periode čišćenja i prepoznavanja emocija, izlaska iz poricanja i privhatanja onog što jesi, otkrivaš da se sve bolje osećaš iznutra, da si miran i da je to stanje, zapravo, sasvim normalno i prirodno. To je različito od uzbuđenja i naboja, jer daje snažan osećaj da si najzad tamo gde treba da budeš, da ne brineš da nikada nećeš stići ili da to ne zaslužuješ.

Naslovna fotografija: instagram.com/kevin_pabel

Brankica Milošević 

 

Comments