Devojka kojoj nisi potreban, zadovoljna je sobom. Nije joj potreban partner da bi se osećala ispunjeno, jer je njen život već pun ljubavi. Ona voli svoje prijatelje, porodicu, posao i, pre svega, ona voli sebe i svoj život.

Devojka kojoj nisi potreban nije samodovoljna i nepristupačna, naprotiv, ona je otvorena za komunikaciju i rado će napraviti mesta za tebe u svom životu i svom gustom dnevnom rasporedu. Javiće se kad je pozoveš, slušaće te sa punom pažnjom i pokazaće ti da je zainteresovana i angažovana. Ona ne igra emotivne igrice, jer nema vremena za to i jer zna šta hoće i koji su joj prioriteti. Ona traži kompatibilnog partnera i ako veruje da si ti taj, to će ti i reći i pokazati.

Devojka kojoj nisi potreban nema problema koje treba da rešiš, ne treba joj spasilac i “princ na belom konju”. Ona želi stvarnog muškarca, ličnost sa integritetom i vrednostima koje poštuje. Ona ne mašta o sjedinjavanju sa svojom nedostajućom polovinom, jer je ispunjena i svoja i zna da niko ne može da joj pruži nešto što ona već nije, ili što joj nedostaje u njoj samoj. Devojka kojoj nisi potreban svesna je da je najpotrebnija sama sebi i ona se dobro brine o sebi – fizički, mentalno, duhovno.

Ona radi na sebi, jer želi da ostvari sve svoje potencijale i da postane sve što može da bude i želi partnera koji će joj se pridružiti u toj avanturi. Ako o nečemu mašta – to je zajednički rast i razvoj, zajednički ciljevi i napori u kreiranju života. Ona zna da mora biti celovita i kompletna, da mora poznavati i voleti sebe u potpunosti, da bi mogla da se posveti nekome na pravi način i da ga upozna i voli takvog kakav je.

pexels leeloo thefirst 4541585 1 Zašto bi trebalo da se zabavljaš sa devojkom kojoj nisi potreban

Pročitajte i ovo: Da li si ok sa tim da tvoja devojka zarađuje više od tebe?

Devojka kojoj nisi potreban ne traži stalne potvrde, vrednovanje i komplimente – ona ne zavisi od tvoje pažnje, ali je utoliko više ceni. Ako joj poklanjaš pažnju zato što si zainteresovan i stalo ti je do nje, njenog mišljenja i njenih osećanja, to je nešto što je stvarno i što vas povezuje. Ona ceni tvoje mišljenje, ali joj nije potrebno da je usmeravaš i govoriš joj šta da radi. Pitaće te za savet o stvarima o kojima želi da čuje tvoje rasuđivanje i razmotri tvoju tačku gledišta i to će joj biti korisno. Isto tako će pitati i druge bliske osobe, da bi proširila perspektivu i imala što više materijala za razmišljanje. Sa devojkom koja razmišlja svojom glavom, naučićeš mnogo, gledajući kako ona uči od tebe i od drugih, kako posmatra i uzima sve što rezonira sa njenim vrednostima i osećajem.

Devojka kojoj nisi potreban – poznaje svoje potrebe, svoje granice i svoje mogućnosti. I ne okleva da traži pomoć, kada stvari premašuju njene snage. Ona ceni sve vaše međusobne razlike, jer one čine snagu zajedništva. Sviđa joj se što si snažan na mestima gde je ona slaba i sviđa joj se što je hrabra tamo gde si ti uplašen. Ona zna da možete pomoći jedno drugom i osloniti se jedno na drugo, ako ste potpuno pošteni prema sebi i poznajete svoje snage i slabosti. Ona ti veruje, jer je naučila da veruje sebi.

To je devojka koja će te inspirisati da razvijaš svoje potencijale i da stremiš ka višim ciljevima, da ideš dalje, da preuzmeš rizik tamo gde se nisi usuđivao, jer si verovao da nisi sposoban za to. Njeno poverenje u tebe i svest o tvojim vrednostima, osnažiće te i ohrabriti na putu ka uspehu. Ona se ne takmiči sa tobom i tvoj je najveći fan – radovaće se i slaviće svaku tvoju pobedu! Treba da se zabavljaš sa devojkom kojoj nisi potreban, jer ona razume tvoje potrebe i stremljenja i podržava te na putu kojim te vodi srce.

Devojka kojoj nisi potreban daće sve od sebe da te razume i podrži u svim situacijama i moći ćeš da se osloniš na nju, u dobru i zlu. Ona neće dozvoliti da se pojavi ljubomora, posesivnost, ogorčenje. Neće se držati stvari koje su je povredile, jer ume da oprosti. Neće tražiti od tebe da budeš nešto što nisi ili što ona očekuje da postaneš, već će te voleti takvog kakav si. I ona želi da bude shvaćena, prihvaćena i voljena na isti način.

Devojka kojoj nisi potreban, pružiće ti onu ljubav za kojom žudiš i za koju nisi ni znao da postoji – pokazaće ti ljubav koja ne traži, ne zahteva, ne postavlja uslove i ne traži žrtve. Želeće te i mamiće svojom strašću i voleće te kao niko do sada. To je vrsta ljubavi koju vredi čekati.

Pročitajte i ovo: Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

Naslovna fotografija: pexels/LeelooThefirst

Brankica Milošević

Comments