Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Blog

Kako da svoju stidljivost shvatiš kao prednost

Ne pokušavajte da osvojite ženu

Žena nije tvrđava, pa da se osvaja na juriš ili putem opsade. Ona neće “pasti” i u nju nećete pobosti zastavicu, mada se mnogi muškarci baš tako ponašaju u svojim osvajačkim pohodima i veruju da su veoma uspešni kod žena, jer su mnoge “pale”. Oni ne znaju šta žene pričaju o njima i o tom iskustvu kasnije. Ne znaju ništa o njihovom preziru za mušku površnost, o tome kako se osećaju izdano i povređeno, kako su ljute na sebe što su ispale glupe i poverovale laskanjima i obećanjima. Najveći “osvajači” zapravo uopšte nemaju uspeha sa ženama – osim što lako dolaze do seksa – jer ne uspevaju da ostvare trajne, duboke i prisne odnose, za kojima žene žude. Odbacite svaku pomisao na to da treba da osvojite neku ženu koja vam se dopada. Radije razmišljajte o tome da želite da je bolje upoznate. A kada se nađete u prilici da sa njom razgovarate, slušajte i upijajte, umesto da pokušavate da pronađete neke interesantne teme, ili da pokažete neko svoje znanje i informisanost. Bolje pokažite kako dobro umete da slušate i osluškujete. Uopšte nije teško razgovarati sa ženama kad ne razmišljate o onome što ćete sledeće reći, nego slušate ono što one govore.

Žene nisu svetice, princeze, vile i veštice

One su osobe od krvi i mesa, imaju svoje vrednosti i mane, prioritete i brige, sviđanja i nesviđanja, sklonosti i potrebe. Ne maštaju sve o princu na belom konju, koji je došao da ih spase. Jer im uglavnom spas i nije potreban – žene žele realnog muškarca, koji je u stanju da se pozitivno nosi sa realnošću života. Da ponudi oslonac i pomoć, ali i da ih zatraži i primi, da razume i uvaži njihova osećanja i želje, ali i da artikuliše i izrazi svoja. Žene žele stvarnog muškarca, prijatelja, ljubavnika i saborca – vitez savremenog doba nije onaj koji vadi mač i nasrće na protivnika, da bi odbranio svoju gospu, nego onaj ko sluša i srce i razum, jer oni kod njega nisu u sukobu, nego u saglasju.

Budite tu za nju

Ako nemate hrabrosti da izrazite svoja osećanja, onda samo budite tu. Istrajno, uporno, svakodnevno. Računajte na to da su žene intuitivna i osetljiva bića – ako vas želi, sama će napraviti prvi korak i rešiti vas muke. Mnogi muškarci su tako pronašli ljubav – samo su stajali uz nju i bili dostupni.

Naslovna fotografija: instagram.com/couple

Aleksina Đorđević

Wannabe TV

Editors choice