Eksluzivne zajedničke aktivnosti

Povremeno treba nekuda da odete zajedno i da to bude eksluzivan doživljaj za vas dvoje – možda romantična večera u luksuznom restoranu, odlazak na koncert omiljene grupe, zajednička vožnja biciklom, izlet…

Prihvatanje međusobnog uticaja

Uči od svoje partnerke i posmatraj kako ona uči od tebe. Ovo je spontan proces u posvećenoj vezi, ali kad svesno biraš da u nečemu prihavatiš njen način i ceniš kad ona prihvta tvoj, to ojačava vaš odnos više nego išta drugo.

stabilna veza 4 Stvari na koje treba da budeš potpuno spreman ako želiš stabilnu vezu

Priznavanje grešaka

Prevaziđi ego, duboka veza ne trpi ponos i tvrdokornost – kad grešiš, priznaj odmah i pokušaj da se iskupiš. Kad te ona proziva za grešku, nemoj da se braniš, nego se stavi u njenu poziciju da bi shvatio zašto je za nju pogrešno ono što ti misliš da je regularno. Na ovaj način upoznaćete se duoko i potpuno i moći ćete uvek da se razumete.

Slavljenje svakog uspeha

Svaki tvoj ili njen uspeh treba da proslavite. Makar to značilo kokice i film po izboru onoga čiji se uspeh slavi. Ili ispunjavanje želja u krevetu koje ne spadaju u rutinu vaše intime.

Razgovor o seksu

Potrebno je da razgovarate o seksu, čak i kad se sjajno slažete i beskrajno uživate jedno u drugom. Potrebno je da poverite jedno drugom tajna maštanja, da vidite kako možete da ih možda ostvarite – a i ne morate, bitno je da možete da pričate o tome. Za intimu je mnogo važnije da sve možete da iskomunicirate, nego da u krevetu izvedete sve što nekome od vas dvoje pada na pamet.

Comments