Komplimenti

Nikada nemoj prestati da primećuješ koliko je lepa, slatka, seksi, poželjna, zabavna, velikodušna, topla i nežna i uvek joj to reci. Nikada joj neće dosaditi.

Poštovanje

Poštuj njeno vreme, koliko i njena osećanja i njenu ličnost. To je ključ prihvatanja voljene osobe onakve kakva je, u svakom trenutku.

stabilna veza 3 Stvari na koje treba da budeš potpuno spreman ako želiš stabilnu vezu

Obostrana nezavisnost

Duboka povezanost ne znači zavisnost i simbiozu. Svako od vas treba da ima svoj život nezavisno od veze, u kome može da donosi odluke samostalno, bez straha kako će partner na to reagovati. Ovo je zapravo najviši stepen povezanosti i način na koji ostajete jedno drugom izazov i inspiracija.

Interesovanje za interesovanja partnera

Možda tebe ne zanima isto što i nju i obrnuto, ali potrebno je da svim srcem prihvatite važnost ličnih interesovanja, da budete upoznati sa onim što zanima voljenu osobu. Suština je da se ne osećaš ugroženo zbog njenih interesovanja i ona zbog tvojih.

Podsticaj i podrška

U teškim trenucima, u dobrim trenucima, uvek kada neko od vas dvoje ima dilemu i potrebno mu je da se konsultuje. Kad partnerka sumnja u sebe, ti si njena snaga i podrška i obrnuto. Verovati u voljenu osobu u trenutku kad ona ne veruje u sebe, najplemenitiji je čin ljubavi.

Pročitajte još i ovo:

Zašto vam ona DAJE “lažnu nadu”? 

Zašto uvek treba da joj se udvaraš naročito ako je VEĆ tvoja

Šta može da se desi momku u šemi sa UDATOM ženom

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu

Izvori fotografija: www.pinterest.com

Brankica Milošević

 

Comments