Strastvenim devojkama se često i olako prilepljuje ta etiketa – muškarci ih doživljavaju kao nametljive, nestrpljive, preintenzivne i zahtevne, zato što one imaju inicijativu.

Ako te je prva pozvala, prva pitala kada ćete se videti sledeći put, prva ti rekla da joj se veoma sviđaš, ako je inicirala poljubac i više od toga, tvoj doživljaj može da se razvija u dva pravca. Jedan je da budeš počastvovan što si željen i što u nekome izazivaš tako očigledne reakcije i osećanja, drugi je strah da si time nekako ugrožen.

Šta je verovatnije za tebe od ova dva?

devojka 21 Zašto ti strastvena devojka deluje nametljivo?

Za većinu muškaraca je verovatnije da će reagovati odbrambeno u susretu sa ženskom inicijativom, da će strastvenu devojku koja zna šta želi doživeti kao agresora, napadača i nametljivu osobu, koja im oduzima njihovo prirodno pravo da budu glavni.

Istina je da susret sa curom punom strasti, koja je povezana sa svojim osećanjima i daleko je od modela stidljive devojke koja čeka muškarca da posegne za njom, da zadobije njeno poverenje, da probudi njena čula i oslobodi njenu ženstvenost, izaziva u muškarcima nesigurnost i tremu, često čak i kad imaju dovoljno iskustva i samopouzdanja. Zato što takvih devojaka nema mnogo, one su van standarda, van uobičajenog i van – njihove zone komfora, u kojoj se zna kako se ponaša muškarac, a kako žena.

Comments