“Suviše si intenzivna za mene”, govore. A ona zna da to znači “suviše si živa, budna, goruća, vatrena, sažižuća, ima u tebi snage i strasti koju ja nikad nisam iskusio, nisam doneo, nisam podneo, nisam izazvao i bojim se da neću umeti sa tim da izađem na kraj, da ću se opeći gadno, a opekotine znaju da budu smrtonosne…”

Strastvena žena, koju doživljavaš kao nametljivu, onu koja te pritiska svojim intenzitetom kao kamen usamljenu glavicu kupusa na dnu kace, koja od tebe traži nešto, kao da to nije nešto najdragocenije što ti imaš da daš, nego nešto što ona svakog trenutka prosipa iz sebe same na sve strane i najprirodnije očekuje da joj uzvratiš istim takvim rasipničkim darovanjem, ta naporna osoba, koja ti nudi izazov kakav do sada nisi osetio, potpuno je drugi svet. Treće sazvežđe, četvrti kosmos…

I to što se tako osećaš nije ništa čudno. Posledica vekovnih predrasuda o ženama, o njihovom mestu i ulozi, o slobodi, o davanju, primanju i traženju. Ali ti možeš bolje. Možeš da naučiš. Da se prepustiš – kad treba, da iniciraš i vodiš – kad treba. Pitanje je samo, da li imaš hrabrosti za to?

devojka 11 Zašto ti strastvena devojka deluje nametljivo?

Pročitajte još i ovo:

50 vrsta seksa koji žene ŽELE da imaju

Za muškarce koji ne vole POVRŠAN seks 

Razlozi zašto žene ne žele seks KOLIKO i muškarci

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu

Izvori fotografija: www.fashiondesigns.com

Aleksina Đorđević

Comments